Pályázati tájékoztató rendezvénye STIA-KFI-2021 és STIA-OTKA-2021

(Rendezvényismertető és tájékoztatás a pályázati felhívásokhoz érkező kérdésekről)

2021. szeptember 24-én került megrendezésre az Innovációs Központ szervezésében az első pályázati tájékoztató rendezvény a „STIA-KFI-2021 és STIA-OTKA-2021” pályázati felhívásokhoz kapcsolódóan.

Az eseményt Dr. Szigeti Gyula Péter, az Innovációs Központ igazgatója nyitotta meg, aki bevezető előadásában röviden bemutatta a 2020-ban újjászervezett Innovációs Központ működésének stratégiáját, fő tevékenységi területeit. Ehhez kapcsolódóan bemutatta az Innovációs Központ új csoportvezetőit, Dr. Abrankó-Rideg Nórát (pályázat és projektmenedzsment) és Dr. Kohus Zsoltot (technológia-transzfer csoport). Az előadás során tájékoztatta a jelenlevőket a 2021. évi STIA KFI és STIA OTKA pályázati kiírások fő támogatási céljairól, valamint a STIA támogatás forrását biztosító külső támogatások rendszeréről.

Tóth Enikő az Innovációs Központ Gazdasági Hivatalának hivatalvezetője és Dr. Abrankó-Rideg Nóra pályázati és projektmenedzsment csoportvezető előadásukban a pályázati kérelem részét képező költségterv kitöltését és a költségek elszámolásához kapcsolódó főbb elszámolási szabályokat és szakmai ajánlásokat mutatta be.

A tájékoztató végén a pályázati kiírással kapcsolatos, előzetesen e-mailen, regisztrációs lapon beérkezett és a jelenlévők által is feltett kérdéseket is megválaszolták az előadók. Az elhangzott és időközben beérkezett kérdéseket, illetve a hozzájuk kapcsolódó válaszokat témakörönként, röviden ismertetjük.

I STIA tájékoztató nap_ALTALANOS

I STIA tájékoztató nap_költségterv

STIA tájékoztató 2021