Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2023. január 22.
545262 Összes oltás

A Semmelweis Egyetem Innovációs Központjának kutatási-fejlesztési, innovációs, tudományos és oktatási életének legfontosabb híreit tartalmazó „Pályázati és innovációs friss hírek” c. elektronikus hírlevele az egyetemi kutatói, oktatói és hallgatói közösség egyik mellőzhetetlen információs csatornája.

A hírlevél hetente egyszer, a rendkívüli hírlevél alkalomszerűen kerül kiküldésre.

Az Innovációs Központ a hírlevél segítségével ad naprakész tájékoztatást az egyetemi polgárok számára az elérhető hazai, nemzetközi és belső KFI pályázati lehetőségekről, a releváns szakmai rendezvényekről,  konferenciákról és a tudományos élet Semmelweis Egyetemhez kötődő eseményeiről.

A „Pályázati és innovációs friss hírek” c. hírlevelet az Innovációs Központ szerkeszti. Amennyiben a hírlevélhez kapcsolódóan észrevétele van, vagy feliratkozna (leiratkozna) a hírlevél szolgáltatásra, igényét az email címen jelezheti: project@semmelweis-univ.hu. A hírlevélre való feliratkozáshoz kérjük a mellékelt Adatkezelési tájékoztatót kitöltve, aláírásával ellátva, szkennelve küldje meg a jelzett elérhetőségre.

Innovációs Központ pályázati- és innovációs hírlevélre vonatkozó adatkezelési tájékoztató