A Semmelweis Egyetem Innovációs Központjának kutatási-fejlesztési, innovációs, tudományos és oktatási életének legfontosabb híreit tartalmazó „Pályázati és innovációs friss hírek” c. elektronikus hírlevele az egyetemi kutatói, oktatói és hallgatói közösség egyik mellőzhetetlen információs csatornája.

A hírlevél hetente egyszer, a rendkívüli hírlevél alkalomszerűen kerül kiküldésre.

Az Innovációs Központ a hírlevél segítségével ad naprakész tájékoztatást az egyetemi polgárok számára az elérhető hazai, nemzetközi és belső KFI pályázati lehetőségekről, a releváns szakmai rendezvényekről, konferenciákról és a tudományos élet Semmelweis Egyetemhez kötődő eseményeiről.

A „Pályázati és innovációs friss hírek” c. hírlevelet az Innovációs Központ szerkeszti.

Amennyiben a hírlevél szolgáltatásra fel/leiratkozna, igényét a project@semmelweis.hu email címen jelezheti. A feliratkozáshoz kérjük, hogy a tájékoztató végén elérhető „IK hírlevél adatkezelési nyilatkozatot” kitöltve, aláírásával ellátva, szkennelve küldje meg a jelzett elérhetőségre.

Az Innovációs Központ 2023. március 22. napján hatályba lépett pályázati- és innovációs hírlevelére vonatkozó adatkezelési tájékoztatója a következő linken érhető el: https://semmelweis.hu/innovacio/files/2023/03/IK-ADATKEZELESI-TAJEKOZTATO-2023.pdf

Tájékoztatjuk a hírlevélszolgáltatásra feliratkozókat, hogy aki a hírlevélszolgáltatás igénybevétele során az Innovációs Központ által kezelt személyes adatainak – név és e-mail cím – kezeléséhez történő hozzájárulását a 2023. március 22-én hatályba lépett adatkezelési tájékoztató előtt, korábban tett írásbeli hozzájárulásával adta meg, annak az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását – annak írásbeli visszavonásának hiányában – a továbbiakban is megadottnak tekintjük.  

Amennyiben a hírlevélhez kapcsolódóan észrevétele van, igényét a project@semmelweis.hu email címen jelezheti.

IK hírlevél adatkezelési nyilatkozat

 

 

Archív:

Innovációs Központ pályázati- és innovációs hírlevélre vonatkozó adatkezelési tájékoztató

(hatályos: 2023. március 21-ig)