Tisztelt Kutatótársunk, Munkatársunk!

Tisztelt Parterünk!

A Semmelweis Egyetem Innovációs Központja feladatellátásbeli hatékonyságának folyamatos javítása mellett kötelezte el magát, ezért örömmel vennénk, ha – velünk kapcsolatban álló kutatóként, munkatársként vagy külső partnerként- megosztaná a közös munkánkra vonatkozó tapasztalatait.

A http://evasys.semmelweis.hu/evasys/online.php?p=89JGK linken elérhető elégedettségmérési kérdőív egy, kifejezetten az Innovációs Központra vonatkozó rövid általános, illetve egy, az Innovációs Központ szakmai feladataira és tevékenységének fejlesztésére irányuló részt tartalmaz. Kérjük, hogy az általános rész mellett az Ön esetében releváns szakmai részt is feltétlenül töltse ki.

A válaszadás önkéntes módon, anonim formában történik, az Innovációs Központ a válaszok feldolgozása során személyes adatot nem kezel. Amennyiben megadja szervezeti egységének vagy cégének nevét, szolgáltatásaink minőségén nem csak általánosan, hanem belső/külső partnerspecifikusan is tudunk javítani.

Kérjük, minden esetben a véleményét leginkább kifejező választ jelölje be. Ahol lehetőség van szabad szöveges megjegyzés írására is, fejtse ki véleményét bővebben.

A kérdőív kitöltése nagyjából 15 percet vesz igénybe.

Bízunk benne és köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti munkánkat!

Dr. Szigeti Gyula

igazgató

 


2022. évi elégedettségmérés eredményeinek összefoglalója:

2022. évi eredmények

2022. évi jelentés