Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2023. január 29.
545342 Összes oltás

Ha elnyert ösztöndíját, KFI pályázatát élénk, támogató és befogadó, kutatásigényes környezetben kívánja megvalósítani, önálló kutatócsoportját létrehozni, vagy azt gyarapítani, a Semmelweis Egyetemen erre lehetőséget biztosítunk.

Örömmel fogadjuk azokat a – tudományos pályafutásuk bármely szakaszában levő ösztöndíjasoktól, vagy akadémikusoktól érkező – megkereséseket, amelyek az elnyert ösztöndíjak, KFI pályázatok Semmelweis Egyetem kutatócsoportjaiban való megvalósítására irányulnak.

Amit az Innovációs Központ kínál:

  • Hazai, uniós és más nemzetközi forrású pályázatok, ösztöndíjak, partnerkeresések folyamatos nyomon követését;
  • Folyamatos tájékoztatást elektronikus hírlevélen, illetve az IK honlapján keresztül.
  • Pályázat benyújtási folyamatának segítését;
  • Innovációs ökoszisztémát, ami elősegíti a kutatók, az egyetemé és vállalkozók kölcsönös előnyökön alapuló együttműködésében megvalósuló KFI tevékenységét;
  • Publikációs előszűrést, nyelvi lektorálást;
  • Szabadalmaztathatósági vizsgálatot;
  • Találmánymenedzsmentet;

·         És egy nagyszerű – kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező – várost, ahol élhet és dolgozhat.

A nyitott KFI pályázati lehetőségekről a következő hazai és nemzetközi weboldalakról tájékozódunk:

 Hazai pályázati lehetőségek elérhetők:

Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázati felhívásainak célja, hogy ösztönözze a kutatás-fejlesztést és a hazai és külföldi kutatási eredményekre épülő, értékteremtő innovációt.

Magyar Tudományos Akadémia: számos pályázati konstrukciót – ösztöndíj jellegű támogatásoktól kezdve mobilitást elősegítő pályázaton keresztül kutatási pályázatokig – kínál tudományos pályafutásuk különböző szakaszában levő kutatók számára.

Tempus Közalapítvány: pályázati felhívásain keresztül olyan ösztöndíjak érhetők el, amelyek biztosítják a nemzetközi tapasztalatszerzés, a külföldi kitekintés és a szakmai megújulás lehetőségét.

AÖU Osztrák-Magyar Akció Alapítvány: magyar-osztrák relációban ösztöndíjjal támogatja kutatók tudományos tevékenységét.

Semmelweis Egyetem karrier portálján: az egyetemen betölthető oktató-kutatói, egészségügyi állásajánlatait tekintheti meg.

Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának honlapján keresztül értesülhet a nyitott doktori témakiírásokról, valamint az aktuális képzési, pályázati lehetőségekről. 

Az Európai Unió által meghirdetett pályázati lehetőségek elérhetők:

Marie-Skłodowska Curie Akció egyéni pályázat tapasztalt kutatók részére. A kutató maga választja ki azt a befogadó intézményt, ahol kutatását meg kívánja valósítani.

Az Európai Kutatási Tanács a Starting, Consolidator, Advanced, Synergy és Proof of Concept kutatási pályázati palettával kívánja a világszínvonalon kiemelkedő tudományos teljesítménnyel, és úttörő tudományos ötlettel rendelkező kutatókat támogatni

Az Európai Unió 2021-2027 időszakra kidolgozott keretprogramának, a Horizon Europe program, pályázati felhívásai a Funding&Tender opportunities gyűjtőportálon keresztül olvashatók, és pályázhatók.

pl.:

További KFI pályázati lehetőségekért következő nemzetközi támogatói linkgyűjteményt érdemes rendszeresen látogatni

Wellcome Trust

National Institutes of Health

Central European Initiative

Visegrad Fund

European Diabetes Foundation

Advanced Research & Technology for EMbedded Intelligent Systems (ARTEMIS) Industrial Association Vitiligo Research Foundation

International Agency for Research on Cancer

European Haematology Association

Cystic Fibrosis Foundation

ASE Foundation

International Centre for Genetic Engineering and Biotechnology

Kérjük, minden pályázati felhívás esetén vegye fel a kapcsolatot az ön pályázatát potenciálisan befogadó szervezeti egység vezetőjével. Miután megszerezte a befogadó szervezeti egység támogatását a pályázat benyújtásához, kérjük, pályázati igényét rögzítse az egyetemi Pályázati Nyilvántartó Rendszerben (http://pnyr.semmelweis.hu/login), vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a project@semmelweis-univ.hu email-címen keresztül, hogy az Innovációs Központ tanácsot tudjon adni Önnek a pályázati ütemtervről és a követelményekről.