Ha elnyert ösztöndíját, KFI pályázatát élénk, támogató és befogadó, kutatásigényes környezetben kívánja megvalósítani, önálló kutatócsoportját létrehozni, vagy azt gyarapítani, a Semmelweis Egyetemen erre lehetőséget biztosítunk.

Örömmel fogadjuk azokat a – tudományos pályafutásuk bármely szakaszában levő ösztöndíjasoktól, vagy akadémikusoktól érkező – megkereséseket, amelyek az elnyert ösztöndíjak, KFI pályázatok Semmelweis Egyetem kutatócsoportjaiban való megvalósítására irányulnak.

Amit az Innovációs Központ kínál:

  • Hazai, uniós és más nemzetközi forrású pályázatok, ösztöndíjak, partnerkeresések folyamatos nyomon követését;
  • Folyamatos tájékoztatást elektronikus hírlevélen, illetve az IK honlapján keresztül.
  • Pályázat benyújtási folyamatának segítését;
  • Innovációs ökoszisztémát, ami elősegíti a kutatók, az egyetemé és vállalkozók kölcsönös előnyökön alapuló együttműködésében megvalósuló KFI tevékenységét;
  • Publikációs előszűrést, nyelvi lektorálást;
  • Szabadalmaztathatósági vizsgálatot;
  • Találmánymenedzsmentet;
  • És egy nagyszerű – kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező – várost, ahol élhet és dolgozhat.

A nyitott KFI pályázati lehetőségekről a következő hazai és nemzetközi weboldalakról tájékozódunk:

 Hazai pályázati lehetőségek elérhetők:

Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázati felhívásainak célja, hogy ösztönözze a kutatás-fejlesztést és a hazai és külföldi kutatási eredményekre épülő, értékteremtő innovációt.

Magyar Tudományos Akadémia: számos pályázati konstrukciót – ösztöndíj jellegű támogatásoktól kezdve mobilitást elősegítő pályázaton keresztül kutatási pályázatokig – kínál tudományos pályafutásuk különböző szakaszában levő kutatók számára.

Tempus Közalapítvány: pályázati felhívásain keresztül olyan ösztöndíjak érhetők el, amelyek biztosítják a nemzetközi tapasztalatszerzés, a külföldi kitekintés és a szakmai megújulás lehetőségét.

AÖU Osztrák-Magyar Akció Alapítvány: magyar-osztrák relációban ösztöndíjjal támogatja kutatók tudományos tevékenységét.

Semmelweis Egyetem karrier portálján: az egyetemen betölthető oktató-kutatói, egészségügyi állásajánlatait tekintheti meg.

Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának honlapján keresztül értesülhet a nyitott doktori témakiírásokról, valamint az aktuális képzési, pályázati lehetőségekről. 

Az Európai Unió által meghirdetett pályázati lehetőségek elérhetők:

Marie-Skłodowska Curie Akció egyéni pályázat tapasztalt kutatók részére. A kutató maga választja ki azt a befogadó intézményt, ahol kutatását meg kívánja valósítani.

Az Európai Kutatási Tanács a Starting, Consolidator, Advanced, Synergy és Proof of Concept kutatási pályázati palettával kívánja a világszínvonalon kiemelkedő tudományos teljesítménnyel, és úttörő tudományos ötlettel rendelkező kutatókat támogatni

Az Európai Unió 2021-2027 időszakra kidolgozott keretprogramának, a Horizon Europe program, pályázati felhívásai a Funding&Tender opportunities gyűjtőportálon keresztül olvashatók, és pályázhatók.

pl.:

További KFI pályázati lehetőségekért következő nemzetközi támogatói linkgyűjteményt érdemes rendszeresen látogatni

Kérjük, minden pályázati felhívás esetén vegye fel a kapcsolatot az ön pályázatát potenciálisan befogadó szervezeti egység vezetőjével. Miután megszerezte a befogadó szervezeti egység támogatását a pályázat benyújtásához, kérjük, pályázati igényét rögzítse az egyetemi Pályázati Nyilvántartó Rendszerben (http://pnyr.semmelweis.hu/login), vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a project@semmelweis.hu email-címen keresztül, hogy az Innovációs Központ tanácsot tudjon adni Önnek a pályázati ütemtervről és a követelményekről.