Betűméret: A A A

Pályázatok

ff_egyetemi_cimer_atl_600 Pályázati- és projektmenedzsment szolgáltatás

Pályázatfigyelés: Folyamatos és célzott tájékoztatás a megjelent pályázati felhívásokról, potenciális partnerek összehozása, adatbázis létrehozása.

Pályázati tanácsadás: A benyújtandó pályázatokkal kapcsolatos teljes körű ügyintézés koordinálása és menedzselése, a pályázatokhoz szükséges statisztikai és azonosító adatok egységes formában történő rendelkezésre bocsátása, űrlapok kitöltése, közzététele, a pályázatok formai ellenőrzése, adatbázis létrehozása, az egyetemi projekt-portfolió áttekintésére és monitorozására.

 

Pályázati adminisztráció támogatása: A benyújtandó pályázatoknál aktív támogatás a Pályázati Felügyelőbizottsági kérelmek előkészítésében, az adatok rögzítésében a pályázati nyilvántartó rendszerbe (PNyR). Az egyetemi engedélyek, jóváhagyások beszerzése és továbbítása a pályázó felé.

 

Pályázatírás: Egyedi megállapodás esetén teljes körű pályázatírás a Semmelweis Egyetem dolgozói, ill. külső megbízók számára, önálló pályázatok benyújtása, a költségvetés részletes megtervezése az általános járulékos egyéb költségek figyelembe vételével (overhead).

 

Partnerkeresés: Az azonos témák iránt érdeklődők megkeresése, brainstorming, workshop rendezése a SE határain belül és kívül.

 

Projektmenedzsment: Egyedi megállapodás esetén menedzsment feladatok ellátása a Semmelweis Egyetem dolgozói, ill. külső megbízók számára, központi projektek koordinálása, az egyetem projektjeinek eredmény-követése és utókezelése, projekt-kontrolling.

 

Szakértői és egyéb koordinációs tevékenységek: Támogatásokkal kapcsolatos elemzések, háttértanulmányok, összefoglalók készítése.

Fontos linkek

Innovative Medicines Initiative (IMI)

http://www.imi.europa.eu/content/overview-imis-calls-how-participate

Horizon 2020

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/index.html

Széchenyi 2020 portál

www.palyazat.gov.hu

Nemzeti Innovációs Hivatal

http://www.nih.gov.hu/

 Magyar Tudományos Akadémia

http://www.mta.hu/

Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok

http://www.otka.hu/index.php?akt_menu=3531

Visegrád Fund

www.visegradfund.org

Tempus Közalapítvány

www.tpf.hu

Norvég Alap

http://www.norvegalap.hu/palyazatok

 Magyar Innovációs Szövetség

http://innovacio.hu/

Egészségügy+Üzlet portál

www.euuzlet.hu

Richter Gedeon Rt.

www.richter.hu