Pályázati- és projektmenedzsment szolgáltatás

Pályázatfigyelés: Folyamatos és célzott tájékoztatás a megjelent pályázati felhívásokról, potenciális partnerek összehozása, adatbázis létrehozása.

Pályázati tanácsadás: A benyújtandó pályázatokkal kapcsolatos teljes körű ügyintézés koordinálása és menedzselése, a pályázatokhoz szükséges statisztikai és azonosító adatok egységes formában történő rendelkezésre bocsátása, űrlapok kitöltése, közzététele, a pályázatok formai ellenőrzése, adatbázis létrehozása, az egyetemi projekt-portfolió áttekintésére és monitorozására.

Pályázati adminisztráció támogatása: A benyújtandó pályázatoknál aktív támogatás a Pályázati Felügyelőbizottsági kérelmek előkészítésében, az adatok rögzítésében a pályázati nyilvántartó rendszerbe (PNyR). Az egyetemi engedélyek, jóváhagyások beszerzése és továbbítása a pályázó felé.

Pályázatírás: Egyedi megállapodás esetén teljes körű pályázatírás a Semmelweis Egyetem dolgozói, ill. külső megbízók számára, önálló pályázatok benyújtása, a költségvetés részletes megtervezése az általános járulékos egyéb költségek figyelembe vételével (overhead).

Partnerkeresés: Az azonos témák iránt érdeklődők megkeresése, brainstorming, workshop rendezése a SE határain belül és kívül.

Projektmenedzsment: Egyedi megállapodás esetén menedzsment feladatok ellátása a Semmelweis Egyetem dolgozói, ill. külső megbízók számára, központi projektek koordinálása, az egyetem projektjeinek eredmény-követése és utókezelése, projekt-kontrolling.

Szakértői és egyéb koordinációs tevékenységek: Támogatásokkal kapcsolatos elemzések, háttértanulmányok, összefoglalók készítése.

Fontos linkek