Betűméret: A A A

GYIK

Olyan pályázatra szeretnék jelentkezni, amely nincs a PNYR-ben a pályázati ajánlók között, mit tegyek?

Amennyiben bármely szervezeti egység, gazdasági társaság, egyetemi dolgozó, hallgató olyan felhívásra, támogatási programra, ösztöndíjra szeretne pályázni, amelyet az IK tájékoztatója nem tartalmazott, akkor ezt jelzi az IK számára az innov@semmelweis-univ.hu vagy a pnyr@palyazat-sote.hu email-címen. A javasolt felhívás pályázhatóságát az IK ellenőrzi.

 

Mit tegyek, ha nem tudok minden adatot kitölteni a PNYR-ben?

A nem ismert adatokat – ha a rendszer engedi – üresen kell hagyni, ha nem, akkor 0-val vagy x-el lehet helyettesíteni.

 

Szükséges-e a H2020-as pályázatomat regisztrálni a PNYR-ben?

Igen, a H2020-as pályázatokat is regisztrálni kell a PNYR-ben. A nem ismert adatokat – ha a rendszer engedi – üresen kell hagyni, ha nem, akkor 0-val vagy x-el lehet helyettesíteni.

 

Hogyan tudok pályázatot rögzíteni / jelentkezni pályázati felhívásra?

A „Pályázat rögzítése” menüpontban találja a felhasználó az aktuális pályázati ajánlókat, amelyek közül egyre kattintva, kezdheti meg pályaművének feltöltését. (A pályázati ajánlóban esetleg nem található pályázati felhívások esetén értesíteni kell az IK munkatársait a pnyr@palyazat-sote.hu vagy az innov@semmelweis-univ.hu e-mail-címen vagy a „Kapcsolat” menüpontban található üzenetküldő funkción keresztül.)

Már regisztráltam a rendszerben, de nem tudok belépni, mit tegyek?

A regisztrációt követően az IK munkatársának jóvá kell hagynia a regisztrációt. A jóváhagyásról külön értesítést nem kap a pályázó. A megadott e-mail cím és jelszó segítségével be tud lépni a rendszerbe. Amennyiben mégsem sikerül a belépés, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az IK munkatársaival.

 

Beírtam a pénzügyi adatokat, de nem enged tovább lépni, mit tegyek?

Kérjük ellenőrizze, hogy a pénzügyi alapadatok rögzítésénél bevitt teljes költség megegyezik-e a Semmelweis Egyetem szervezeti egységeihez rögzített adatok összességével.

Korábban azt állítottam be, hogy nincs önrész a pályázatomban, a kinyomtatott pdf-en mégis megjelenik az önrész, mit tegyek?

Kérjük, a pénzügyi adatok szerkesztésénél vegye ki a pipát az önrész elől. (Ahányszor szerkeszti a menüpontot, automatikusan visszakerül a pipa).