Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. április 19.
164340 Összes oltás
13734 Beoltott Semmelweis Polgár

Intézetünk kiemelt, hosszú távú együttműködő partnerei


Antropos Mentálhygiénés Egyesület [honlap]

Az egyesület a Semmelweis Egyetemen végzett mentálhigiénés szakemberek közössége, amely intézetünkkel folyamatos együttműködésben szervezi szakmai programjait.

Antwerpeni Egyetem Szociológia Tanszék [honlap]

A Semmelweis Egyetem és az Antwerpeni Egyetem vezetői által 2015 elején aláírt Erasmus+ szerződés alapján oktatók – és a későbbiekben hallgatók – rendszeres cseréjére kerül sor a Mentálhigiéné Intézet és az antwerpeni Szociológia Tanszék között.

A Szoptatásért Magyar Egyesület [honlap]

A hazai és nemzetközi végzettség megszerzését célul kitűző laktációs szaktanácsadó vizsgára felkészítő szakirányú továbbképzést intézetünk az egyesülettel együttműködésben szervezi.

Babeş-Bólyai Egyetem (Kolozsvár/Cluj-Napoca, Romania) [honlap]

Intézetünk az egyetemek között 2005-ben megkötött hivatalos megállapodás keretében működik együtt a kolozsvári egyetem Szociológia és Szociálismunkás-képző Karával.

Dialógus (Párbeszéd) Alapítvány

A Párbeszéd (Dialógus) Alapítvány több évtizede támogatja a Mentálhigiéné Intézet képzéseihez kapcsolódó szakkönyvek és egyéb kiadványok megjelentetését.

Eurocarers [honlap]

Intézetünk 2014 óta tagja a családtagként egészségügyi és szociális segítő tevékenységet végzők, illetve szervezeteik támogatását célul kitűző európai ernyőszervezetnek.

Evangélikus Hittudományi Egyetem [honlap]

Az akkreditált mentálhigiénés lelkigondozó szakirányú továbbképzést intézetünk többek között az Evangélikus Hittudományi Egyetemmel együttműködve indította.

Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat [honlap]

Intézetünk a 2011-ben létrejött Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózattal kötött megállapodás alapján a hálózat stratégiai kutatási partnere, a szakkollégiumokban szervezett longitudinális kutatások vezetője.

Magyarországi Szociális Szakemberek Képzéséért Egyesület (Iskolaszövetség) [honlap]

Szociális munka mesterképzésünk elindítása, 2007 óta intézetünk a szociális szakembereket képző intézményeket tömörítő egyesület egyik tagszervezete.

Magyar Pásztorálpszichológiai Társaság [honlap]

A teológia és a pszichológia határterületén működő Magyar Pásztorálpszichológiai Társaság alapítói és vezetői intézetünk lelkigondozói továbbképzésén végeztek, programjaikat intézetünkkel folyamatos együttműködésben szervezik.

Szent Atanáz Görög Katolikus Hittudományi Főiskola [honlap]

Az akkreditált mentálhigiénés lelkigondozó szakirányú továbbképzést intézetünk többek között a Szent Atanáz Görög Katolikus Hittudományi Főiskolával együttműködve indította.