Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. november 19.
543116 Összes oltás

A doktori képzés minden tanév kezdetén (szeptember hónapban) megkezdhető. A felvételi eljárásra minden évben május-június folyamán kerül sor.

Amennyiben doktori képzésünk felkeltette érdeklődését, javasoljuk, hogy ezt rövid levélben minél hamarabb jelezze intézetünknek. Tapasztalatunk szerint nagyban segíti a felvételi sikerességét, ha a jelentkező hallgató előzetesen egyezteti kutatási tématervét leendő, választott témavezetőjével.

Érdeklődését, jelentkezéssel kapcsolatos terveit – ami nem jelent semmilyen kötelezettséget – évközben is bármikor jelezheti intézetünk Doktori Műhelyének titkáránál, Dr. Danis Ildikónál  (danis.ildiko@public.semmelweis-univ.hu).

Ideális esetben a kapcsolatfelvétel az intézettel már a felvételi előtt több hónappal megtörténik, ezután kerülhet sor a tématerv finomítására, szakirodalom olvasására, így a felvételi idejére konkrét formát ölthet a jelentkező hallgató elképzelése a kutatási területre vonatkozóan.

A jelentkezési felhívást és határidejét minden évben a Doktori Iskola honlapján teszik közzé, általában április folyamán. A jelentkezési határidő általában május második fele. Ekkorra kell a jelentkezéshez szükséges összes dokumentumnak megérkeznie a doktori titkárságra.

Programunk 2022-es rövid tájékoztatója itt tölthető le.

A jelentkezés feltételeiről, a felvételi részleteiről itt olvashat.

Jelentkezési lap és további dokumentumok itt tölthetők le.

 

Előzetes érdeklődését a doktori program titkáránál, Dr. Danis Ildikónál  (danis.ildiko@public.semmelweis-univ.hu) jelezheti!