TÁJÉKOZTATÁS PARKOLÁSRÓL

A Városmajori Klinikai Tömböt határoló utcákban Hegyvidék Önkormányzat által a feladattal megbízott Fáber Kft. üzemelteti a parkolást. A díjköteles zónában a várakozás maximális időtartama 3 óra.

Felhívjuk tisztelt betegeink és hozzátartozóik figyelmét, hogy amennyiben a vizsgálatra illetve betegellátásra érkező beteg gépkocsija (illetve az őt szállító gépkocsi) a környéken fizető parkolóban várakozik, de 3 órát meghaladó parkolás miatt pótdíjfizetési felszólítást kap, a XII. Hegyvidék Önkormányzatnál lehetőség van a pótdíj méltányosságból való töröltetésére.

A PÓTDÍJ TÖRLÉSÉNEK FELTÉTELE, HOGY AZ ÜGYFÉL AZ ADOTT NAPRA RENDELKEZZEN 3 ÓRÁRA FOLYAMATOSAN MEGVÁLTOTT PARKOLÓJEGGYEL VAGY MOBILPARKOLÁSSAL és igazolni tudja, hogy a parkolás idején a beteg a Tömbben vizsgálat (orvosi ellátás, kezelés) céljából megjelent.

Betegeink kérésére, nevében a Városmajori Klinikai Tömbigazgatóság munkatársai járnak el a Hegyvidék Önkormányzatnál a büntetés törlésének érdekében. Ez esetben kérjük, hogy eligazításért forduljon a Portás munkatársakhoz.

Az igazolás kiállításához a pótdíjfizetési felszólítást, a parkolójegyet és az orvosi ellátásról szóló igazolást kérjük csatolni.