A Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika a világ és Európai élvonalbeli szívcentrumaként betegeinek a legkiemelkedőbb és legteljesebb ellátást kívánja nyújtani, így a szívbetegséggel együtt járó lelki állapotok hullámvölgyeiben is számíthatnak szakembereinkre.

A kardiológiai, szív-és érsebészeti kórképekkel való együttélés nemcsak fizikailag, de lelkileg is megterhelő lehet mind a beteg, mind a családtagok számára. A betegség elfogadása és a felépülés útja hosszú lehet. Klinikánk mentálhigiénés támogatást nyújt betegei és családtagjaik számára, hogy a gyógyuláshoz vezető utat olyan támogató szakember segítségével tehessék meg, akik folyamatosan nyomon követik a betegek lelki állapotát, kísérnek és támogatnak, szükség esetén terápiás lehetőségeket kínálnak.

A hullámzó lelki állapot természetes reakció ebben az élethelyzetben, ezért bátorítjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy amennyiben úgy érzik, szeretnének beszélgetni valakivel, keressék szakembereinket az alábbi elérhetőségeken:

Ocsovszky Zsófia
pszichológus, alkalmazott egészség szakpszichológus jelölt
+36 20 670 1122

Otohal József
pszichológus
+36 30 016 4459

dr. Assabiny Alexandra
szívtranszplantációs gondozást végző orvos, mentálhigiénés szakember
+36 20 663 2938