Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

Dr. Moravcsik Endre szívsebész, általános sebész és pathológus 1969 óta a Semmelweis Egyetem munkatársa. Szép életének, felfelé ívelő karrierjének egyik fontos állomásához érkezett: 80. életévét betöltötte.
A Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika munkatársai között ő volt az, aki órákon át mesélt a szakmáról, műtétekről, támogatta a fiatalokat, tanácsokkal látta el őket, korábban Markusovszy, valamint az Év Orvosa Díjban is részesült.
Pályafutásának minden eleme kiemelkedő, végig arra törekedett, hogy segítse az Egyetem célkitűzéseinek magas szintű megvalósítását.
Intézményünk fejlődéséhez és gyarapodásához való hozzájárulásáért a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, Prof. Dr. Merkely Béla a Semmelweis Egyetem Pro Universitate Érdemrendjét adományozta számára 80. születésnapja alkalmából. Majd kollégái egy születésnapi fényképes bemutatóval ajándékozták meg.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.