Kedves Semmelweis Polgárok!
 
A Semmelweis Egyetem elkötelezett abban az irányban, hogy kollégái számára – szakmai elismerésük és karrierjük támogatása mellett – olyan munkakörülmények biztosítson, mely elősegíti a családalapítás és gyermeknevelés munkavállalással történő flexibilis összeegyeztetését. Ennek egyik lehetősége a kisgyermekek felügyeletében való segítségnyújtás. Jelenleg két óvodánkban is van lehetőség egyetemi dolgozók gyermekeinek elhelyezésére, azonban a 3 év alatti korosztály számára ezidáig nem biztosítottunk hasonló szolgáltatást.
 
Mivel a 2021. november végi, Családbarát Egyetem programmal kapcsolatos felmérésünkön a válaszadók 17,5 százaléka jelezte, hogy szívesen igénybe venne az egyetem által biztosított bölcsődei férőhelyet, ezért együttműködési megállapodást kötünk a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődékkel: 7 kerületi bölcsődében biztosítanak férőhelyet a Semmelweis Polgárok kisgyermekei számára.
 
A férőhelyek feltöltése a mai naptól folyamatos, jelentkezési vagy érdeklődési szándékukat a csaladbarat@semmelweis-univ.hu e-mail címen jelezzék, a gyermek életkorának megjelölésével. Kérjük, hogy tüntessék fel a saját nevüket, szervezeti egységüket és telefonos elérhetőségüket is. A rendelkezésre álló férőhelyeket a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani. Bővebb információt a honlapon találhat: https://semmelweis.hu/csaladbarat/2022/01/13/285/
 
Üdvözlettel:
Családbarát Egyetem Központ