Anya-gyermek szobák bemutatása

Klinikánkon lehetőség van apartman jellegű, anya-gyerek szobákat díjmentesen igénybe venni. Ezen szobákat azoknak a családoknak tartjuk fenn, akiknek a gyermeke még nem hazaengedhető, de már nem igényel közvetlen osztályos megfigyelést, illetve vidékről érkeznek és a szülő szállása nem megoldott. Itt lehetősége van a szülőnek napi 24 órában a gyermeke mellett tartózkodni, illetve – látogatási időben-  látogatót fogadni.  Ez a részleg 2 asszisztensnőhöz tartozik ( Szimán Jánosné Ancsa, illetve Balog Mária (Marcsi), akik szintén az emeleten találhatóak meg.

Napközben a kezelőorvossal és nővérekkel egyeztetett időpontban a felvevő osztályon megjelennek, a napi viziten részt vesznek, a szükséges gyógyszereket a gyermek megkapja, a szülő a nővérekkel egyezteti a gyermekkel kapcsolatos etetési, ápolási tevékenységeket. Bármilyen panasz esetén az osztályon soron kívül jelentkeznek. Szükség esetén innen mennek vizsgálatra (röntgen, ultrahang stb) és amennyiben a gyermek állapota engedi ide térnek vissza.

Az anya-gyermek szobába felvett gyermek számára étkezést naponta 3x biztosítunk, a szülőnek térítési díj ellenében tudjuk ugyanezt megtenni.

Jelenleg 5 ilyen szobával rendelkezünk az épület II. emeletén, egy külön szárnyban. Klinikánk ezen része 2019-ben került felújításra. A szobák külön bejáratúak, zárhatóak, tiszták, tágasak. Minden szobában rendelkezésre áll ágy a szülő és a gyermeke részére csecsemőtől egésze nagyobb gyermek (egészen felnőtt) méretig, asztal, szék, szekrény, hűtőszekrény, kézmosó – mosogató helyiség, vezetékes telefonkészülék saját mellékkel, televízió, wifi.  Tisztálkodásra lehetőség a folyosón található, ide tartozik 2 külön fürdőszoba-wc.

A teljes részleg az emeleten külön bejáratú, zárható. Az előtérben lehetőség van kényelmesen várakozni, illetve látogatókat fogadni.

 

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!