29 294 970 forint

Bókay Oltópont

VIII. kerület, Bókay utca 54. sz. épületben     Térkép megtekintése →

Letölthető nyilatkozatok:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hol találom a Bókay Oltópontot? Az oltópont a Gyermekklinika (Bókay utcai részleg)  Bókay utca 54. sz. alatti épületében működik. A Bókay u. 53. sz. főépülettől iránymutató táblák jelzik az utat (150 méter). Térképen itt találja.

Mikor van nyitva a Bókay Oltópont?  Nyitvatartásunk: kedden 9-18 óra.
Zárva van hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken valamint szombaton és vasárnap. 

Milyen dokumentumokat kell magammal vinnem az oltásra? Személyazonosító okmányát, TAJ kártyáját, ismétlő oltás esetén az előző oltás alkalmával kapott oltási igazolást. 

Vinnünk kell magunkkal a kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot vagy az oltóponton is kitölthetjük? Ha van lehetősége kitöltött hozzájáruló nyilatkozattal érkezni, gördülékenyebb az adminisztráció. A belépést követően hozzájáruló nyilatkozatot biztosítunk. 

Kell-e maszkot viselnem az Oltóponton? A Nemzeti Népegészségügyi Központ 2023. április 28. napján kiadott 6359-2/2023/EÜIG. számú határozatával a SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása érdekében kihirdetett vészhelyzet, majd egészségügyi válsághelyzet megszűnésére és a jelenlegi járványügy adatokra tekintettel megállapította, hogy a kötelező maszkviselés fenntartása sem az egészségügyi, sem a szociális intézményekben nem indokolt a továbbiakban, így visszavonta a korábbi határozataiban előírt maszkviselési kötelezettséget 2023. május 1. napjától.

Kérdéseim vannak az oltással kapcsolatban, kitől kaphatok választ ezekre? Kérjük, elsősorban háziorvosához forduljon a felmerülő kérdésekkel, aki ismeri, nyomon követi az Ön egészségi állapotát. Természetesen munkatársaink is készséggel állnak rendelkezésre kérdés esetén.

Jelenleg oltanak-e felnőtteket? Oltópontunkon felnőtteket is oltunk. 

Előzetes időpontfoglalás nélkül is kaphatok oltást az oltóponton? Oltópontunkon előzetes időpontfoglalás nélkül is kaphatnak oltást, ismétlő oltás esetén az előző oltás alkalmával kapott oltási igazolást kérjük, hozza magával. 

Gyermekem más oltóponton kapta az első oltását, ahol már nem oltanak, kaphat-e második oltást a Bókay Oltóponton? Igen, nyitvatartási időben jöhetnek az előző oltás alkalmával kapott igazolással.

Mit tegyek, ha gyermekem második oltásának időpontját módosítani szeretném betegség vagy egyéb elfoglaltság miatt? Az eredeti időpontot követően bármely későbbi időpontban jöhetnek nyitvatartási időben az előző oltás alkalmával kapott oltási igazolással. 

Egyéb kérdés esetén kérjük, hogy a bokayoltopont@gyerekklinika.com email címre küldje el kérdését (telefonos elérhetőségünk nincs). 

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!