55 626 872 forint

Ambulancia vezető:

dr. Krivácsy Péter

Előzetes időpontfoglalás

https://elojegyzes.meditime.hu/14

Helyszín: 1083 Budapest, Bókay u. 54.

A Long COVID Ambulancián olyan gyermekeket, serdülőket vizsgálunk és kezelünk, akiknek a koronavírus fertőzést követően legalább egy hónap múlva, de jellemzően hónapokkal később is összetett, az életminőséget rontó panaszaik vannak. Tipikus tünetek a nem szűnő fáradtság, koncentrációzavar, fej- hasfájás, szaglásvesztés, ízérzészavar, de ezeken kívül számos, egymással kombinálódó panasz léphet fel. Előzetes időpontfoglalás szükséges.

A Long COVID Ambulancián nem foglalkozunk a sportoláshoz visszatérni szándékozó gyermekek vérvételével és kardiológiai vizsgálatával. Tünetmentes gyermekek szűrését szintén nem végezzük. Kérdés esetén kérjük, írjanak a longcovid.gyer1@med.semmelweis-univ.hu  e-mail címre.

Orvosok:

Garai Réka, dr. Herczeg Vivien, dr. Kovács Fanni, dr. Kelemen Judit, dr. Ténai Nikolett, dr. Pálmai Andrea, dr. Czine Gréta

Rendelési idő:

SZERDA: 8-14

Beutaló szükséges

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!