November 9-10-én online formában tartja meg a Semmelweis Egyetem a Semmelweis 250 Klinikai Konferenciát. A két nap alatt mintegy 20 szakterület mutatkozik be 70 előadó, köztük 20 nemzetközi szaktekintély jóvoltából.
„A 250. jubileum nagyszabású rendezvénysorozatába illeszkedve egy olyan konferenciát szerveztünk, ami a klinikumot helyezi a középpontba, és bemutatja annak szerepét az egyetem mindhárom fő tevékenysége, oktatás, gyógyítás, kutatás-innováció terén” – mondta el dr. Szabó Attila klinikai rektorhelyettes, a főszervező Klinikai Központ elnöke, az I. Sz. Bókay Gyermekklinika igazgatója. Emlékeztetett rá, hogy a konferenciát eredetileg idén tavaszra szervezték, ám a járványhelyzet miatt el kellett halasztani a rendezvényt. Most november 9-10-én szinte változatlan programmal, online formában, Zoomon keresztül valósul meg a jubileumi időszaknak ez a kiemelt programja.”
További információk és jelentkezés:
https://semmelweis.hu/hirek/2020/10/22/ket-nap-alatt-20-szakterulet-mutatkozik-be-az-online-semmelweis-250-klinikai-konferencian/