„Az idei Jónak lenni jó! kampány keretében több mint 280 millió forint gyűlt össze a Semmelweis Egyetem Alapítvány, és ezen keresztül a koraszülött és a veleszületett rendellenességgel élő gyermekek fejlesztését segítő a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ javára. A közmédia december 17-én egész napos műsorfolyammal zárta a kampányt, ugyanakkor továbbra is él az alapítvány adományvonala (13600-as szám, 04-es kód).
 
Dr. Merkely Béla rektor, a Semmelweis Egyetem Alapítvány elnöke köszönetet mondott a felajánlásokért, melyekből – mint a közmédia egész napos műsorfolyamában fogalmazott – meg tudják valósítani a Semmelweis Fejlődéstámogató Központtal kapcsolatos álmukat.
 
Ez nagy segítség a koraszülött és veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekek és családjuk számára, esetükben ugyanis az a legfontosabb, hogy a legoptimálisabb idő alatt egy helyen megkapják a szükséges komplex fejlesztést– hangsúlyozta. A rektor kitért arra, hogy közel 115 ezren támogatták telefonhívásukkal az egyetem célját.”