Betűméret: A A A

Pontszerző képzések

Minden képzéshez a jelentkezési lap innen letölthető.

Továbbképzéseink nem pontszerző szakterületről érkezők számára is nyitottak!

Cím Időpontja
A meddőség pszichés és pszichoterápiás vonatkozásai (orvosok és szakpszichológusok részére akkreditált, 16 pont) Oftex 2020. október 2.
Digitális kommunikáció a mindennapi orvosi gyakorlatban 2020. február 22.
WIILLIAMS ÉLETKÉSZSÉGEK ® Stresszkezelő és kommunikációs készségfejlesztő tréning (orvosok és szakpszichológusok részére akkreditált, 32 CME pont) Oftex 2020. május 22-23, péntek-szombati napokon, 9.30-17.30

Családbarát Szülészet Pályázati Program

Családbarát, családközpontú szülészeti, újszülött és koraszülött intenzív ellátás támogatása integrált infrastruktúra- és eszközfejlesztési, valamint képzési programokkal, továbbá a várandósfelkészítés erősítésével” CSBSZ 2019 Jelentkezés kizárólag a „Családbarát, családközpontú szülészeti, újszülött és koraszülött intenzív ellátás támogatása integrált infrastruktúra- és eszközfejlesztési, valamint képzési programokkal, továbbá a várandósfelkészítés erősítésével” CSBSZ 2019 azonosítószámú pályázati program keretében a támogatásra jogosult intézmények körében lehetséges. Magánszemély jelentkezését nem áll módunkban elfogadni!
Választható képzések:
Kiégés megelőzése pozitív pszichológiai módszerekkel
• Stresszkezelés a gyakorlatban. Williams Életkészségek magatartásorvoslási program.
További információ és jelentkezési lap a http://www.selyesociety.hu/csaladbarat-szuleszet-palyazati-program/ oldalon található.

További információ:

További információ az Oftex portálon vagy a társoldalainkon: www.eletkeszsegek.hu, www.hospice.hu, www.gyaszportal.hu

 

A jelentkezési lapot a magtud-kepzes[at]net.sote.hu címre kérjük visszaküldeni.

 
* Az  Orvosi Kamara budapesti szervezete pályázatot írt ki a továbbképzéseken való részvétel támogatására budapesti orvosoknak. Amennyiben a pályázó orvos néhány feltételnek megfelel (pl. az elmúlt három évben folyamatosan a kamara tagja volt), akkor a tanfolyam részvételi díjának 50%-át az orvosi kamara téríti.
A pályázat eredeti forrása: http://bpok.hu/palyazati-felhivas