Betűméret: A A A

Szakrendelő

Szakrendelőnkben 2020. június 8-tól szigorú járványügyi feltételek betartásával újra elindul a személyes rendelés.

Ismét várjuk evés- és testképzavarokkal, szorongásos zavarokkal, bizonyos alvászavarokkal és szexuális zavarokkal küzdő betegek jelentkezését.

Állapotfelmérő első interjúra a továbbiakban telefonon (061-2102930/56565) kérhet időpontot.

Minden beteg csak előre egyeztetett időpontban léphet be az épületbe és a rendelőbe.

Fontos, hogy minél pontosabban érkezzen, legfeljebb 5 perccel korábban, hogy minél kisebb legyen a várakozási idő és elkerüljük a torlódást. Amennyiben a páciens késik, az időt saját vizsgálati/terápiás idejéből veszi el, a vizsgálatot/terápiás ülést nem lehet tovább tartani emiatt.

A rendelő helyiségeit minden terápiás ülés után fertőtlenítjük és átszellőztetjük.

Az épületben és a rendelőben is kötelező a maszk használata.

A személyes szakellátást csak járványügyi szempontból negatív beteg veheti igénybe!

Ezért:

A rendelőbe való belépéskor minden alkalommal kézfertőtlenítés és lázmérés történik, illetve egy járványügyi kérdőívet is ki kell kitölteni. Amennyiben felmerül a Covid-19 fertőzés gyanúja, úgy az egyetemi protokoll szerint a beteget elkülönítjük és a továbbiakban a járványügyi előírások szerint járunk el.

Amennyiben az elmúlt két hétben külföldön járt, és/vagy érintkezett igazoltan Covid-19 fertőzött emberrel és/vagy fertőzésre utaló tünetei vannak (pl. láz, rossz közérzet, köhögés, gyengeség stb.), úgy a közös felelősségvállalás érdekében kérjük a rendelésen való megjelenésének elhalasztását. Időpont módosítása céljából ekkor a fenti elérhetőségeken jelentkezhet.

Régebbi pácienseinknek a már megkezdett online terápiák természetesen tovább folytatódhatnak, új pácienseink is kérhetik ezt a kezelési módot, amennyiben állapotuk és technikai felkészültségük ezt lehetővé teszi.

SE Magatartástudományi Intézet Pszichoszomatikus Szakrendelő