Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. január 26.
512675 Összes oltás
Fül-orr-gégészeti ambulancia:            Bókay János utca 54. alagsor

Fül-orr-gégészeti szakambulanciánkon vizsgáljuk és kezeljük a gyermekkorban gyakori fülgyulladást, az ehhez gyakran társuló hallás- és beszédproblémákat, különös tekintettel a szájpadhasadékkal és egyéb fejlődési rendellenességekkel társuló kórképeket is. Foglalkozunk az átlagosnál gyakoribb és elhúzódóbb nátha és arcüreggyulladás problémájával, valamint mandula és orrmandula betegségeivel is.

A rendelés minden esetben előjegyzés alapján zajlik. A területileg nem a Klinikához tartozó betegeknek háziorvosi vagy szakorvosi beutaló szükséges.

 

Hogyan kérjen előjegyzési időpontot az Fül-Orr-Gégészetre?

Telefonon: 06-1-3343-186/ 52606 (hétköznap 8-14 óra között)

Laborlelet kiadás: EESZT-ben saját vagy háziorvosi lekérdezés alapján

 

Orvosok:

Dr. Balogh Illés
klinikai szakorvos, fül-orr-gégész

 

Szakasszisztensek:

Balázs Mária

Huszár Evelin

 

Fül-Orr Gégészeti ambulancia rendelési idők:

Hétfő

10-13

Dr. Balogh Illés

     

Péntek

9:30-12

Dr. Balogh Illés

Kedves Szülők!

Gyermekük ambulánslapját, zárójelentését, e-receptjeit, oltási igazolását stb. megtekinthetik az EESZT-ben, a „felhőben”. Hogy mindehhez hozzáférjenek, a törvényes képviseletet előzetesen rögzíteni kell valamely Kormányablakban az itt leírt módon.

Amennyiben az EESZT-ben rögzített törvényes képviseleti jogosultsággal rendelkezik, úgy Lakossági Portálján keresztül hozzáférhet gyermeke bizonyos EESZT-ben tárolt egészségügyi adataihoz és helyette, nevében digitális önrendelkezési nyilatkozatot is tehet. Ezt a felületre történő belépést követően gyermeke TAJ-számának kiválasztásával teheti meg.