A Semmelweis Egyetem öt rendezvénnyel emlékezett meg névadója, Semmelweis Ignác születésének 204. évfordulójáról, a magyar egészségügy napjáról június 30-án. A három helyszínen tartott koszorúzásokat követően a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben rendezett díszünnepségen mintegy 185 egyetemi polgár vehetett át elismeréseket és kinevezéseket, köztük az I. Sz. Bókay Gyermekklinika dolgozói.
 
Tudományos főmunkatárs kinevezésben részesült Dr. Kis Judit, a Csecsemő Osztály vezetője, Dr. Nagy Krisztián az Arcrekonstrukciós Centrum vezetője habilitációs képesítést szerzett.
2021 évben rektori dicséretben részesült Dr. Krivácsy Péter, a Sürgősségi Osztály vezetője.
Dr. Luczay Andrea PhD Diabétesz, Endokrinológiai és Metabolikus Osztály vezetője dékáni dicséretben részesült.
 
2022-ben évben Dr. Kisné Cseh Éva könyvtáros és Persina Béláné fizioterapeuta, szakasszisztens kiváló dolgozó kitüntetésben részesült.
A Semmelweis Egyetem kiváló szakdolgozója kitüntetést kapott Szóka Zoltánné a Csecsemő Osztály főnővére.
Márer Vera díjat kapott Dr. Szakmár Enikő, a Gyermekklinika gyermekgyógyász szakorvosjelöltje.
 
Szívből gratulálunk!

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!