A hétvégén került megrendezésre a Fiatal Gyermekgyógyászok XX. Jubileumi Konferenciája. 
 
Klinikánkról szép számban képviseltették magukat fiatal orvosaink és intézményünkben kutatást végző orvostanhallgatók. A “COVID és ami körülötte van” szekcióban Dr. Herczeg Vivien, míg az “Infekciók és szepszis” témakörben Dr. Farkas Ferenc Balázs rezidensünk nyerte el a legjobb előadás díját.
Szívből gratulálunk nekik!
 
“Mindannyian nagyon vártuk már a jubileumi FIGYEK-et! A három napos konferencián lehetőségünk volt jobban megismerni az ország különböző pontjain zajló klinikai és kutatási munkákat. A prezentációk után kérdéseket tehettünk fel egymásnak, amik által még közelebb kerültünk az adott témához. A színvonalas előadások mellett gyakorlati workshopokon is részt vettünk. Nagy élmény volt számunkra a barátságos és nyitott hangulat, ami az egész konferenciát jellemezte. Az esti szociális programok során kötetlenebbül is megismerkedhettünk egymással, a kvíz esten a @Zalai Megyei Szent Rafael Kórház orvosaival alkottunk egy csapatot. Köszönjük a Bókay Gyermekklinika Alapítványnak a támogatást és a @Tűzoltói utcai Gyermekklinikának a profi szervezést, nagyon jól éreztük magunkat!”
——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-4
 

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!