Vasárnap került sor a Tour de Bókay jótékonysági kerékpáros felvonulásra! 
 
Az elmúlt két évben a legnagyobb kihívást a koronavírus járvány okozta a Semmelweis Egyetem I. Sz. Bókay Gyermekklinikájának életében, ezért figyelve a járványügyi előírásokra, a gyermekek és szüleik védelmében minden évben megrendezésre kerülő jótékonysági családi napunkat sem tudtuk megtartani. De nagy örömünkre idén ismét együtt lehettünk, immáron 7. alkalommal!
Köszönjük mindenkinek a részvételt, aki velünk (orvosokkal, nővérekkel, gyógyult gyermekek családjaival) együtt részt vett a 10 km-es jótékonysági kerékpározáson.
 
Az idei jótékonysági kerékpározás célja a Bókay utca 54. sz. épületben található játszóház felújítása volt, amelyre a közel háromszáz résztvevőnek köszönhetően 598.500,- Ft támogatás gyűlt össze! 
Nagyon köszönjük a Budapest Főváros 18. kerületi Önkormányzatának az immár hagyománnyá vált együttműködést, hogy ez a nagyszerű esemény létrejöhetett! 
A résztvevőket a kerékpározást követően a Bókay-kertben frissítővel, zsíroskenyérrel várta a Mélyforrás közösség, köszönjük!
 
Ricsi Bohóc és BumBum Együttes egy fergeteges jótékonysági koncerttel ajándékozott meg minket a gyermekek nagy örömére! Őket követte Turi András családja és barátai, akik néptáncra hívtak kicsiket és nagyokat.
Volt ugrálóvár, kézműves foglalkozás, arcfestés, lufihajtogatás.
A kerékpárok szervizelésében nagy segítségünkre volt a soroksári Decathlon.
Nagyon köszönjük a 18. kerületi rendőrkapitányságnak a BikeSafe kezdeményezést!
 
Továbbá köszönjük, hogy a programokat a Bókay-kertben a Cerny Koraszülöttmentő, Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány, a Bátor Tábor Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt, a Városgazda Utánpótlás Akadémia és a Semmelweis I. Sz. Bókay Gyermekklinika több osztálya tovább színesítette.
 
Hálásan köszönjük a Harmónia Víznek, hogy biztosította a frissítő vizet a résztvevők számára!
Köszönjük az Instuktor Öntevékeny Csoportnak a Klinika udvarán nyújtott segítségét a színpad és a hangosítás biztosításával! Valamint fotósaiknak, hogy megörökítették ezt a csodás napot!
A bemelegítést a Träning márka és edzőterem egyik alapítója és edzője Zsirai Milán tartotta. Szeretnénk megköszönni a Träningnek, hogy évek óta segítik a Gyermekklinikát, többek között szakmai tudásokkal is!
 
Külön köszönjük a Piros Orr Bohócdoktoroknak a logisztikában nyújtott segítséget a Gyermekklinika udvarán.
 
Köszönjük, hogy velünk voltál, ezen a gyönyörű napon és ezzel adtál egy kicsit a Kicsiknek, úgy, hogy közben Te magad is kaptál!
———————————–
Nem tudsz eljönni június 12-én? Köszönjük, ha részvételi díjat elutalod alapítványunk számára! 
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
K&H Bankszámla: 10403387-00031000-00000008
„Egy kicsit a Kicsiknek”