Az elmúlt több mint egy év során a legváratlanabb helyzetekben is sikerült gyorsan válaszokat találni, új dolgokat megtanulni, és hatékonyan adaptálódni; ez nemcsak klinikai, hanem összegyetemi szinten is elmondható.
A csapatban való dolgozás és az együttműködés soha nem volt még ennyire erős. A pandémia egy olyan közös, mindenkit érintő fenyegetettség, ami átívelt a szűkebb szakterületeken, mindenki a megoldásokat kereste és nem a problémákat – mondhatjuk, hogy a közös ellenség még jobban összekovácsolta az embereket.
Emellett a járvány magával hozta egy külön infektológiai részleg kialakítását a klinikán, amit a jövőben is fenntartunk, így ezzel is gazdagodik a klinikánk portfóliója.
 
 

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!