AMWAY MASZKOK ÉRTED ÉS ÉRTÜK
 
Rendhagyó kezdeményezéssel segít az I. Sz. Bókay Gyermekklinika kis betegeinek az Amway Hungária. A cég új terméket, egyszer használatos maszkokat vezetett be novemberben, melynek eladásából származó bevételt megduplázza, és jótékony célra ajánlja fel. A magyarországon eddig eladott maszkokból összegyűlt, több mint 2 millió forintot az Amway már el is juttatta a Gyermekklinika alapítványa számára.
 
„Hosszú évek óta segítjük az I. Sz. Bókay Gyermekklinikát minden rendelkezésünkre álló eszközzel: anyagi támogatással, jótékonysági közösségi programokkal és termékeinkkel. Nem is volt kérdés, hogy a maszkokból származó bevétellel a klinika munkáját támogassuk. A jótékonysági program áprilisig tart: bízom benne, hogy továbbra is sokan csatlakoznak hozzánk és az Amway maszkok megvásárlásával hozzájárulnak még több beteg kisgyermek gyógyulásához 2021-ben is” – mondta el Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója.
 
Hálásak vagyunk a közel egy évtizedes együttműködésért az Amway Hungária– nak!
Az elmúlt évek során – a 10.000 lépés, a Tour de Bókay rendezvényeken és azon túl is – fontos támogatójává vált az Amway a Gyermekklinikának, aminek köszönhetően Alapítványunk inkubátort, volumetrikus infúziós pumpákat, 24 órás vérnyomásmérő készülékeket, művese készüléket szerezhetett be.
 
Sajnos 2020-ban a közös rendezvényeinket a járványhelyzet miatt nem tudtuk megtartani, ezért különösen is köszönjük, hogy a segítség ezúttal új formában érkezik! 💙🙏
A kampányban bevezetett egyszer használatos maszkok itt érhetőek el:
 
——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42138.

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!