Program
16:00 Klinikai adatbázis-építés lehetőségei a Semmelweis Egyetemen – Dr. Bagyura Zsolt István egyetemi docens (Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinika)
16:40 Neurodegeneratív betegségek kezelési lehetőségei – Dr. Farkas Kristóf klinikai szakorvos (Gyermekgyógyászati Klinika)
17:05 Epilepszia, mint az agyi hálózatok betegsége – Dr. Fogarasi András egyetemi tanár (MRE Bethesda Gyermekkórház)
17:35 Autoimmun encephalitis csecsemő- és gyermekkorban – Dr. Liptai Zoltán egyetemi docens (Gyermekgyógyászati Klinika)
18:00 Online teszt – a teszt kitöltése minősül jelenléti ívnek

Bókay Akadémia XIX. rész

A Háló

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a régi hagyományokat új technikai eszközökkel felelevenítő, nagy sikerű rendezvénysorozat következő alkalmára. A Bókay Akadémia a Semmelweis Egyetem Gyermekklinikájának a továbbképzése, mely a Bókay Délután és Rezidens Szalon hagyományait követve az orvostudomány és egyéb tudományterületi ágakat kapcsolja össze.

Időpont: 2023. október 5-én 16 és 18 óra között

Helyszín: 1083 Budapest, Bókay J. u. 54. I. em. tanterem

Előadások:

https://semmelweis.zoom.us/j/96278451498 

Meeting ID: 962 784 51498

Jelentkezés az OFTEX-en: https://oftex.hu/project_o/actual_prg/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=84647&tableid=0&retcode=tanflist vagy határidőn túl kreszta.zsuzsanna@semmelweis.hu címen a pecsétszám és név megadásával)

A részvétel díjmentes.

Célcsoport: nemcsak Csecsemő- és gyermekgyógyászat!
Az alábbiakban azoknak a szakképesítéseknek a felsorolása látható, amely(ek) birtokában a megszerzett pontszám Szakma szerinti tanfolyamon megszerzettnek minősül. Ha a résztvevő nem rendelkezik a felsorolt szakvizsgák bármelyikével, akkor számára szabadon választható tanfolyami pontként lehet elszámolni a megszerzett pontjait.

1. csecsemő és gyermek fül-orr-gége gyógyászat
2. csecsemő és gyermek kardiológia
3. csecsemő és gyermekgyógyászati intenzív terápia
4. csecsemő- és gyermekgyógyászat
5. gyermek gasztroenterológia
6. gyermek hemato-onkológia
7. gyermekneurológia
8. gyermeksebészet
9. gyermektüdőgyógyászat
10. iskolaegészségt., ifjúságvéd.
11. neonatológia