Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. november 28.
543542 Összes oltás

A képzés kódszáma: SE-TK/2021.I./00279

A program koordinátora: Dr. Sinkó Eszter

A három hétvégén az alapellátás jövőjét jelentő praxisközösségek működését tekintjük át makro és mikro szinten, hazai és nemzetközi tapasztalatok alapján. Felkészülési lehetőséget biztosítunk a NEAK finanszírozásra történő átálláshoz, a közös cég alapításához és a gazdálkodáshoz, finanszírozási ismeretekkel, üzleti terv készítésével és kontrolling alapismeretekkel. Gyakorlati ismereteket nyújtunk a praxisközösségek megalapításához és működtetéséhez, a már működő praxisközösségek tapasztalatai alapján. Előadóink a hazai praxisközösségi programokban meghatározó szerepet vállaló orvosok, közgazdászok és finanszírozási szakértők.

Szakmai programunk 20 kreditpontra minősített: az egészségbiztosítás, az egészségügyi szervezés, a háziorvostan és a csecsemő-gyermekgyógyászat területén szakmai pontszámként elszámolható.

Mindazok jelentkezését várjuk, akik az alapellátásban képzelik el a jövőjüket és szeretnék mélyrehatóan megismerni a praxisközösségek működését.

A képzés indulása: 2021. március 5.

A képzés vége: 2021. március 27.

A képzés 27 tanórából áll (3 blokk, egyenként 9 tanóra), 3 hétvégén zajlik, alkalmanként másfél napot vesz igénybe és vizsgával zárul.

A tanfolyam a járványügyi helyzet miatt távoktatásban (online) valósul meg.

Díja: 48.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2021. február 24.

JELENTkEZÉS

Kapcsolattartó:

Horkai Viktória

horkai.viktoria@emk.semmelweis.hu

+36 20 663 2033