Az Egészségügyi Menedzserképző Központ azzal a céllal jött létre, hogy felkészítse a programjainak résztvevőit az egészségügyi rendszer és az egészségügyi szervezetek menedzsmentjére. Az iskola a rendszerváltoztatásból nőtt ki, ezért igyekszünk olyan hangulatot sugározni, olyan oktatási élményt nyújtani a résztvevőknek, hogy érezzék, hogy mi elkötelezettek vagyunk egy demokratikus szervezeti kultúra és a hatékony működés iránt.


ÉRTÉKEINK:

Csapatban dolgozunk

Az nagyszerű, hogy önállóan jól végezzük a munkánkat és együtt csapatban még többre vagyunk képesek, mint külön-külön egyedül.

Megoldás orientáltság

Az érintettek elégedettségét célzó legjobb megoldások megtalálása vezérel Bennünket. Problémákkal szembesülve fejlesztendő területeket és azokra adott eredményes és hatékony válaszokat keresünk.

Kreativitás, egyéni kezdeményezések

Hiszünk az innovatív ötletek hajtóerejében. Arra bátorítjuk kollégáinkat, hogy szakmai területükön és a szervezet működésében fedezzék fel a lehetséges fejlesztési pontokat, proaktívan kezdeményezzenek és vigyék végig az előrevivő változásokat.

Nyitottság, adaptivitás, agilitás

Nyitottak vagyunk az innovatív eredményekre és módszerekre valamint azok gyors, céltudatos kiaknázására. Számunkra a kihívások és a folyamatos változás olyan hajtóerőt jelentenek, amit fontos lehetőségként élünk meg a szervezet életében.

Kölcsönös odafigyelés, tisztelet, partnerség

Kapcsolatainkban a partnerségre törekszünk. Odafigyelünk mások érvelésére, elismerjük egymás eredményeit és tiszteletben tartjuk mások prioritásait és különbözőségünket.

Szervezeti és egyéni fejlődés

Mi egy tanuló, kísérletező szervezet vagyunk. Támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését, tudásuk mélyítését és újabb területek megismerését. Szervezeti szinten módszeresen fejlesztjük folyamatainkat: feldolgozzuk működésünk tanulságait és beépítjük a mindennapokba. Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink és szervezetünk együtt, szinergikusan fejlődjenek.