Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntöm honlapunkon.

Akik hozzánk jelentkeznek képzésre, fejlődni fognak az egészségügyi rendszer és az egészségügyi szervezetek vezetési kérdéseiben és emellett vezetői készségeik, saját személyiségük fejlesztésében is sok segítséget kapnak. Nyílt légkörű, párbeszédes, esettanulmányokra építő képzést folytatunk. Oktatótermeinkben nincs előadói asztal, nincs védekező struktúra, amely mögé be lehet bújni, csak a gondolatok értéke szabja meg azt, hogy melyik szakmai megfontolás tud érvényesülni. Emellett osztálytársai révén valamennyi hozzánk járó hallgatónak van 50 ingyen tanácsadója, akikkel meg tudják vitatni, hogy milyen megoldást kell adni egy-egy problémára, vagy a saját szakmai életükben mit kéne lépniük.

Aki a mi képzésünket választja, minőségi oktatást, odafigyelést kap az oktatási heteken. Nem egy diplomagyárba jön, ahol távoli előadásokon érdemi munkavégzés nélkül jutnak oklevélhez a résztvevők. Nagyon odafigyelünk az oktatóinkra, akik vezető nemzetközi intézményekben kapják meg azt a szakmai és módszertani képzést, amely felvértezi őket egyfelől arra, hogy a legmagasabb szintű tudást adják át, másfelől arra is, hogy egy modern felnőttképzési módszertannal oktassanak.

Az egészségügyi menedzser mesterképzés és egészségügyi alapképzés kurzusaink, szakirányú továbbképzéseink, illetve szakképzéseink mellett új elemként jelent meg a szociális vezetőképzés, amely a szociális szféra intézményvezetői számára nyújt innovatív, egyéni fejlődést kínáló ismereteket.

Európában is ismert vezető intézményként tartanak minket számon. Részesei vagyunk számos olyan kutatási, szakmai fejlesztési programnak, ahol szakmai tudásunk alapján első választása voltunk azoknak a külföldi partnereknek, akik akár az egészségügyi rendszer fejlesztésével, egészségpolitikai kérdésekkel, akár egészségügyi adatbányászattal vagy az egészségügy digitális transzformációjával foglalkoznak.

Azokat várjuk programjainkra, akik jobb egészséget, jobb egészségügyet, élhetőbb egészségügyi és szociális szervezeteket szeretnének. Szeretnének vezetési készségeikben fejlődni és szeretnének olyan közösségben olyan hangulatú képzésben részt venni, amely segíti őket ebben a fejlődésben.

Dr. Szócska Miklós, igazgató