Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. október 24.
407074 Összes oltás
1083 Budapest, Bókay u. 53. III. emelet és Bókay u. 54. fsz.

Hogyan kérjen előjegyzési időpontot?

Csak előjegyzésre.
Tel: 06-1-3343-186/52785
Időpontot hétfőtől-csütörtökig 10-12 között kérhetnek telefonon.

Területi ellátás >>
Kérjük háziorvosi beutalót és minden korábbi dokumentációt hozzon a vizsgálatra.
Laborlelet kiadás rendelési időben.

Rendelési idő:
Hétfő, kedd, szerda, csütörtök: 8.00-16.00

A Gyermek-, és Ifjúságpszichiátriai Szakambulancián a gyermek, a család és a közösség által jelzett pszichiátriai, pszichológiai problémák, betegségek és életviteli nehézségek feltérképezéséhez és rendezéséhez nyújtunk széles körű, osztályos hátterű segítséget a 3-18 éves korosztály számára. Célunk, hogy segítsük a gyermekek testi-lelki egészségének helyreállítását és megőrzését, hogy minél harmonikusabban tudjanak beilleszkedni családjukba, szűkebb és tágabb közösségükbe. Vizsgálómódszereink: feltáró beszélgetések, családi interjúk, pszichológiai tesztek, csoportos önismereti, művészetterápiás és játékos foglalkozások.

Terápiás lehetőségeink: egyéni- és csoportos pszichoterápia, családterápia, gyógypedagógiai fejlesztés, gyógyszeres kezelés.

Ambulanciánkon új betegeket előzetes telefonos egyeztetés alapján fogadunk és időpontra hívunk, így a betegeknek nem kell várakozniuk. Előjegyzés: 06-1-334-3186/52785. Az ambuláns találkozás alkalmával, amennyiben teljes körű kivizsgálásra, felmérésre van szükség, akkor felvételt javaslunk osztályunkra, mely elősegíti a probléma feltárását, megoldását. Az osztályos kivizsgálást vezető orvos nem feltétlenül egyezik meg az ambuláns vizsgálatot vezető orvos személyével. Az ambuláns vizsgálatra háziorvosi beutalót kérünk.