“A szülővé, anyává válás az élet legcsodálatosabb és egyben legnehezebb, teljes embert kívánó feladata. Ha gyermekünk születik, anyaként természetes, hogy az első hónapokban, években otthon maradunk vele, ezzel egy időben az addigi mindennapjaink kiemelt részét képező karrierünk, hivatásunk jóval hátrébb sorolódik a fontossági listánkon. Azonban egy idő után vissza kell térnünk a munka világába is, és egyszerre kell helytállnunk mindkét “teljes állású” területen: anyaként és dolgozóként.

Évente hozzávetőlegesen félezer kisbabával bővül a Semmelweis család, és nagyjából a munkatársnők tizede van tartósan távol kicsi gyermekével. A jó szakemberekből, egészségügyi szakdolgozókból, orvosokból munkaerő hiány van, így a munkáltatók sincsenek egyszerű helyzetben: aktívan tenniük kell a munkavállalóik megtartásáért és az otthonlévő kismamák munkahelyi vérkeringésben tartásáért.”

Elindult pilot programunk az anyák munkahelyi visszatérésének támogatására

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!