Örömmel értesítjük a kedves olvasóközönséget, hogy 2020. dec. 14-én, a Semmelweis Egyetem EKK Mentálhigiéné Intézet gondozásában

MEGJELENT

A kora gyermekkori lelki egészség támogatásának elmélete és gyakorlata I-II. kétkötetes digitális szakkönyv
(Szerkesztette: Danis Ildikó, Németh Tünde, Prónay Beáta, Góczán-Szabó Ildikó, Hédervári-Heller Éva)

Ajánló a szakmai lektor tollából:

Hogyan támogatható a lelki egészség a kora gyermekkorban? Biztosíthatom a válaszra kíváncsi olvasót, hogy a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének kétkötetes szakkönyve ebből a kérdésből kiindulva olyan utazásra invitálja, amelyen a sokszínű háttérrel rendelkező „idegenvezetőknek” köszönhetően megismerheti a kötelező „látványosságokat” és az „egzotikumokat” egyaránt. Számíthat rá, hogy minden szükséges és sok-sok lehetséges – azaz különleges és egyedi szakmai tapasztalatra épülő – nézőpontból tanulhat és gondolkodhat el a jelenleg rendelkezésünkre álló elméleti és gyakorlatban működő válaszokról. Egyszóval, a kora gyermekkorral foglalkozó szakemberek számára a kötetek által bejárható út: kihagyhatatlan.

Egyed Katalin, PhD

A kötetek az EFOP-3.4.3-16-2016-00007 (A Semmelweis Egyetem tanulói bázisának szélesítése, bekerülést és bennmaradást támogató programok indításán, valamint balassagyarmati telephelyen új szolgáltatások bevezetésén keresztül) pályázat keretében az Európai Unió támogatásával készültek.

A kötetek alább szabadon letölthetők és megoszthatók.
       

Kora gyermekkori lelki egeszseg_I kotet

Kora gyermekkori lelki egeszseg_II kotet