Dr. Egyed Bálint gyermekhematológusjelölt és a molekuláris onkogenetika kutatója, a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika rezidense lett a K&H jövő gyógyítói pályázat rezidens közönségdíjasa.

Elsőéves medikusként kapcsolódott be a budapesti gyermekklinika hematológiai munkacsoportjába, amelynek köszönhetően már húszéves kora előtt megismerhette a gyermekgyógyászat ezer arcát: a játékosság és szakmaiság helyes arányát, a kis betegeknek szentelt minőségi idő fontosságát. Úgy véli, hogy a gyermekorvoslás időnként hasonló a detektívmunkához, hiszen olykor nem könnyű feladat egy-egy pontos diagnózis felállítása.

Blikk: A gyermekkori daganatos betegségek hátterét is kutatja a K&H jövő gyógyítói pályázat rezidens közönségdíjasa

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!