Alapítványunk, a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány 8 millió Forint támogatást kapott az MVM Csoporttól. 
 
Klinikánk főépületének alagsorában található a betegellátást közvetlenül támogató, több funkcionális egység. Többek között itt történik a Koraszülött Intenzív Osztály, az Újszülött Sebészeti Osztály és a Csecsemő Osztály számára az inkubátorok sterilizálása, a Klinika több osztályát ellátó három műtő számára a műszerek fertőtlenítése, a cumisüvegek fertőtlenítése, valamint a legkisebbek számára a babaruhák mosása is, ezzel is segítve a bennfekvő beteg gyermekek családjait. Emellett a szakdolgozói öltözők és a textilraktár is itt helyezkedik el.
 
Az alapítvány az MVM Csoport támogatásával az alagsorban a higiéniai szabályoknak megfelelő és a biztonságos betegellátáshoz szükséges jó minőségű, fertőtleníthető padlózat kialakítását fogja megvalósítani.
 
Az MVM Csoport 2015 óta folyamatosan támogatja az Alapítványt és ezáltal a Gyermekklinikát. A támogatások hozzájárultak többek között a Sürgősségi Osztály kialakításához, az Arcrekonstrukciós Centrum műtőjének teljeskörű felújításához, a Gasztroenterológiai- és Hepatológiai Osztály két gyermekfürdőjének teljeskörű felújításához, a támogatásoknak köszönhetően több, mint 30 nyílászárót tudtunk felújítani, az Intenzív Terápiás Osztályon központi betegőrző monitorrendszer került kialakításra, orvosi szobák klimatizálása valósulhatott meg és a nagy nővéröltöző teljes PVC cseréje és új öltözőszekrények beszerzése jött létre.
 
Hálásan köszönjük az MVM csoport évek óta tartó nagylelkű támogatását! 
Az MVM Csoport százmillió forint támogatást adott át húsz, gyermekeket segítő civil szervezet képviselőinek a 16. alkalommal megrendezett „Legszebb napom!” Élménynap elnevezésű rendezvényen. A Millenárison tartott egész napos eseményen több mint 800 hátrányos helyzetű és beteg gyermeknek nyújtott felejthetetlen élményt, programokat és játékot a társaságcsoport.
 
——————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42