Kedves Szülők!
 
Mint az köztudott, egy kisbaba számára a legideálisabb táplálék az anyatej. Ugyanakkor számos esetben előfordul, hogy valamilyen oknál fogva az anyatejes táplálás nem kivitelezhető.
Ezekre a helyzetekre vonatkozóan szeretne a Szülő Akadémia videó sorozatunk 4. része segítő kezet nyújtani, hogy a gyógyszertárakban, drogériákban vásárolható számos tápszer között kicsit könnyebb legyen kiigazodni és ezáltal megfelelően választani közülük, akkor is, ha esetleg közvetlen szakmai segítség nem áll rendelkezésre.
 
Ebben a videóban Dr. Prehoda Bence csecsemő és gyermekgyógyász szakorvos jelölttel beszélgetünk a különböző tápszertípusokról, a hypoallergén tápszerek szükségességéről és a mindennapi gyakorlati kérdésekre is igyekszünk választ adni.
A beszélgetésben elhangzó kérdéseket ezúttal is Dr. Kossuth Laura csecsemő-és gyermekgyógyász szakorvosjelölt, 2 gyermekes anyuka teszi fel.
 
Reméljük, a sorozat korábbi részeihez hasonlóan ez is elnyeri a szülők tetszését! Bár számos további témában is tervezünk még videót, de a videó alatt, vagy akár üzenetben örömmel fogadunk olyan témákat, amikről szívesen hallanának szakemberektől, illetve kérdéseiket is feltehetik a Gyermekklinika csatornáin!
 
A videó önzetlen elkészítéséért itt is köszönet Magyarósi Csaba youtubernek!
————————————
„Egy kicsit a Kicsiknek”
Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403387-00031000-00000008
Adószám: 18222432-1-42