31 582 977 forint
November 17-én a koraszülöttek világnapján mutatták be a közmédia Kicsi vagyok én… című dokumentumfilmjét, melyben a Semmelweis Egyetem szakemberei is megszólalnak.
 
A 26 perces összeállításban az alkotók a koraszülöttek gondozásának teljes spektrumát bemutatják. Forgattak a koraszülött osztályon és ellátogattak a Semmelweis Fejlődéstámogató Központba, amelynek fejlesztésére gyűjt a Jónak lenni jó! idei karitatív programja, továbbá bemutatták a Pető András Karon folyó konduktori munkát is, amely a koraszülött ellátásban és az utógondozásban is fontos szerepet tölt be.
A dokumentumfilmben megszólal többek között dr. Szabó Attila klinikai rektorhelyettes, a Gyermekgyógyászati Klinika igazgatója, dr. Szabó Miklós, a Gyermekgyógyászati Klinika Neonatológiai Tanszéki Csoportjának vezetője, dr. Arató András, a Gyermekgyógyászati Klinika professzor emeritusa, klinikai főorvos, a klinika Fejlődésneurológiai Ambulanciájának részéről dr. Cziniel Mónika, neonatológus, gyermekneurológus szakorvos, Bösenbacher Tímea konduktor- Pfaffenrot terapeuta és dr Mohai Katalin gyógypedagógus-pszichológus, valamint dr. Földesi Renáta, a Konduktív Pedagógiai Intézet igazgatója, valamint Bajnok Ildikó konduktor is.
 
A dokumentumfilm megtekinthető az alábbi linken:

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!