Vasárnap került sor a Tour de Bókay jótékonysági kerékpáros felvonulásra! 
 
Nagyon örülünk, hogy a rossz időjárás miatt elmaradt júniusi rendezvény után ismét együtt lehettünk ezen a szép napon, immáron 8. alkalommal! 
Köszönjük mindenkinek a részvételt, aki velünk (orvosokkal, nővérekkel, gyógyult gyermekek családjaival) együtt részt vett a 10 km-es jótékonysági kerékpározáson.
Az idei jótékonysági kerékpározás célja a Gyermekklinika Diabétesz Osztályának új helyszínen való kialakítása és teljes körű felújítása volt, amelyre a közel 250 résztvevőnek köszönhetően 515.500,- Ft támogatás gyűlt össze! 
Nagyon köszönjük a Budapest Főváros 18. kerületi Önkormányzatának (BP18) az immár hagyománnyá vált együttműködést, hogy ez a nagyszerű esemény létrejöhetett! 
A résztvevőket a kerékpározást követően a Bókay-kertben frissítővel, zsíroskenyérrel várta a Mélyforrás közösség, köszönjük!
Ricsi Bohóc és a BumBum Együttes egy fergeteges jótékonysági koncerttel ajándékozott meg minket a gyermekek nagy örömére!
Köszönjük a Városgazda Utánpótlás Akadémia streetdance táncosainak, hogy megcsodálhattuk tehetségeik táncbemutóját!
Végül, de nem utolsó sorban Turi András családja és barátainak is köszönjük, akik néptáncra hívtak kicsiket és nagyokat.
Volt ugrálóvár, kézműves foglalkozás, arcfestés, lufihajtogatás.
A kerékpárok szervizelésében nagy segítségünkre volt a Decathlon Soroksár.
Nagyon köszönjük a 18. kerületi rendőrkapitányságnak a BikeSafe kezdeményezést!
Továbbá köszönjük, hogy a programot a Bókay-kertben a Bátor Tábor Alapítvány, a Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat, a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány, a DiabErnyő Alapítvány, a Menta P R O Alapítvány, a Sportos Cukorbetegek Egyesülete – SCE, a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért, a Szeretve Tanulni Egyesület, a Városgazda Utánpótlás Akadémia, a Tomory Lajos Múzeum, és a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika Bókay utcai részlegének több osztálya tovább színesítette.
Köszönjük az Instuktor Öntevékeny Csoportnak (IÖCS) a Klinika udvarán nyújtott segítségét a színpad és a hangosítás biztosításával!
A bemelegítést Béres Orsi, 2016-os akrobatikus showtánc világbajnok tartotta, köszönjük hogy szakmai tudásával segítette a rendezvényt!
Külön köszönjük a Piros Orr Bohócdoktorok-nak a logisztikában nyújtott segítséget a Gyermekklinika udvarán.
Köszönjük, hogy velünk voltál, ezen a gyönyörű napon és ezzel adtál egy kicsit a Kicsiknek, úgy, hogy közben Te magad is kaptál!