Nagy örömünkre a Victoria a gyermekekért Alapítvány tavasszal kiírt pályázatán ismét sikeresen indult az I. Sz. Bókay Gyermekklinika! Ennek köszönhetően 5 darab, a legkisebbek számára szükséges vérnyomásmérőt kaptunk.
 
A non-invazív, csendes, kompakt, könnyű és megbízható vérnyomásmérők segítségével a Klinikán kezelt újszülöttek és a pár hónapos csecsemők, kisdedek vérnyomását tudjuk mérni. Esetükben különösen fontos az érzékeny eszköz, hogy megfelelő mérési eredményt kapjunk.
A vérnyomásmérőkhöz külön mandzsetták is szükségesek, nem megfelelő a felnőtt méret. Ezek beszerzésében is segítségünkre volt a Victoria a Gyermekekért Alapítvány.
A készülékek a Diabetológiai, az Infektológiai, a Sebészeti, a Pulmonológiai és a Vese Osztályra kerültek.
 
A Victoria a Gyermekekért Alapítvány immáron hatodik alkalommal támogatja a Gyermekklinikát, amelyet ezúton is köszönünk munkatársaink, kis betegeink és családjaik nevében.
A Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja a köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyerekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogat

Galéria

5kép

ása, infrastruktúrájának fejlesztése.