Az Állami Egészségügyi Ellátó Központtal és a Nemzeti Népegészségügyi Központtal közösen, az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 azonosítójú, „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” című kiemelt projekt keretében, az OFTEX, SZAFTEX rendszerben szabadon választott elméleti továbbképzésként minősített, ingyenes szakmai programot hirdetünk fekvőbeteg-ellátó intézmények részére „Jógyakorlatok az onkológiában (onko-teamek, palliatív-teamek)” témában, Budapesten.

A képzés utolsó alkalommal kerül megrendezésre és egy oktatási alkalmat foglal magában.

A képzésre elsősorban azok jelentkezését várjuk akik:

  • rendelkeznek a saját intézetük folyamatának gyakorlati ismereteivel,
  • a munkatársak számára hitelesek, illetve akik
  • a képzésen elsajátított ismeretek mentén a menedzsment támogatásával képesek lehetnek a szóban forgó intézeti folyamatok áttekintésére, szükség szerinti módosítására.

A fentiek értelmében a képzésen való részvételre az onkológiai és egyéb társszakmák orvosainak- és szakasszisztenseinek,  illetve a menedzsment, a minőségügyi vezető és az ápolási igazgató vagy delegáltja jelentkezését javasoljuk.

Jelen képzés keretében nem a szakmai folyamatok, hanem az intézet szervezési, működtetési hátterének ismeretei kerülnek áttekintésre.

A képzések szervezője: Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ

Jelentkezési határidő: 2020. január 17.

A jelentkezés módja:

Az alábbi táblázat tartalmazza a képzéshez kapcsolódó információkat: a helyszínt, időpontot, illetve a linket, mely a jelentkezéshez szükséges felület elérhetőségét mutatja.

 

 

Jógyakorlatok az onkológiában (onko-teamek, palliatív-teamek)

Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ

1125 Budapest, Kútvölgyi út 2.                           

 

 

 

 

2020. február 19.

 

 

 

 

https://www.surveymonkey.com/r/VI_06_bp

 

A képzéseken résztvevőknek útiköltség elszámolást tudunk biztosítani, melynek részleteiről a regisztráció után küldünk további információt, valamint az oktatási alkalmakon egy-egy kávészünetet áll majd hallgatóink rendelkezésére, mely frissítőket és sós/édes teasüteményeket tartalmaz.