52. NEVES Fórum: Kórházi bemutatkozó sorozat – Uzsoki Utcai Kórház

Az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 jelű, az „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” című projekt „D” jelű alprojektjének kiemelt célja a szervezeti kultúra fejlesztése a betegbiztonság növelése érdekében.
A NEVES Fórum részeként hagyományteremtő céllal útnak indítunk egy olyan sorozatot, melynek keretében egészségügyi ellátó intézmények mutatják be azt, hogy ők mit és hogyan tesznek a betegbiztonság javítása érdekében.

A NEVES Fórum kórházi bemutatkozó sorozatának első helyszíne az Uzsoki Utcai Kórház. Az előadások a „sokoldalú betegbiztonság” jegyében bemutatják az intézmény működésének különböző területeit, azok betegbiztonsági és dolgozói biztonsági vonatkozásait, a gyakorlatban megvalósított fejlesztések tapasztalataival és eredményeivel együtt.

A NEVES Fórum ezzel is elő kívánja segíteni az egészségügyi ellátásban dolgozó szakemberek egymástól való tanulását és a tapasztalatcserét.

A részvétel ingyenes.
A férőhelyek korlátozott száma miatt kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken jelezze:
https://www.surveymonkey.com/r/nevesforumreg

Időpont:
2020. január 30. 13.30-16.00

Helyszín:
Uzsoki Utcai Kórház
1145 Budapest, Uzsoki utca 29-41, „C” épület, aula, nagy tanácsterem
Megközelítés a Róna utcai bejárat irányából. (82-es trolibuszjárat végállomása.)

A parkolás a kórház környékén ingyenes.

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ:
+36 1 488 7612
neves@emk.sote.hu
http://info.nevesforum.hu/