A klinika megközelíthető a 3-as illetve 4-es metróvonallal a Kálvin tér vagy a Ferenc körút megállók felől, a 9. autóbusszal, a 83. trolibusszal, a 47. és 49. villamossal ugyancsak a Kálvin tér felől, illetve a 4. vagy a 6. villamossal a Baross utcai megállótól.

Parkolási lehetőség az egyetem területén nincs.

Egészségvédelmi és tűzrendészeti okok miatt a dohányzás csak a kijelölt helyeken és csak a betegek számára engedélyezett!

A klinika területén alkoholos italt fogyasztani, vagy ittas állapotban tartózkodni tilos. Az alkoholfogyasztás a klinikáról való azonnali elbocsátással jár.

Az óriási költséggel, az Önök pénzéből épült klinika tisztaságának, állagának és értékeinek megőrzése mindannyiunk közös kötelessége, a rongálásért mindenki anyagi felelősséggel tartozik.

A klinika alkalmazottai névvel és beosztással ellátott kitűzőt hordanak. A klinikát állandóan biztonsági személyzet őrzi. Kérjük, hogy csak a céljuknak megfelelő területen tartózkodjanak. Az illetéktelen személyeket a biztonsági szolgálat munkatársai a klinikáról eltávolíthatják.

Az ellátásával, gyógyításával, ápolásával kapcsolatos panaszaikkal, javaslataikkal forduljanak az osztály vezetőjéhez, a klinika igazgatójához vagy helyetteseihez illetve az osztály- vagy intézetvezető főnővérhez.

Távozáskor töltse ki a mellékletként kapott értékelő kérdőívet, és azt a betegruhatárban szíveskedjék leadni.

Minden javító szándékú kritikát, észrevételt, javaslatot és támogatást szívesen veszünk.

A klinika szakmai látogatókat előzetes időpont-egyeztetés után fogad.

A klinika központi telefonszáma: +36 1 267 6000. A központ automatikusan kapcsol át a másik 8 városi vonal valamelyikére.

Mindezekkel a szigorúnak tűnő intézkedésekkel a betegek egészségét, biztonságát, a klinika és a betegek értékeit kívánjuk óvni, őrizni. Vegyék figyelembe azt, hogy a klinikán végzett szervátültetések különlegesen szigorú tisztasági és egyéb rendszabályok alkalmazását teszik szükségessé. Ezért ne tekintsék zaklatásnak az alkalmazottak vagy a biztonsági szolgálat embereinek figyelmeztetését vagy utasításait.

Ha a feliratok ellenére az intézetben eltéved, kérje munkatársaink segítségét!

Kérjük, segítse tevékenységünket alapítványunk támogatásával!

Alapítványunk adatai:

Név: Transzplantációs és Sebészeti Klinika Alapítvány
Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 1. I./2.
Bankszámlaszám: CIB Bank 10702404-27644407-51100005
Adószám: 18180853-1-41