Örömmel tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Semmelweis Egészségügyi Kft. eddig is széles szolgáltatási palettája további négy sebészeti szolgáltatási területtel bővült. Betegeinket az Egyetem legmodernebb, szállodai kényelmet és nyugalmat biztosító szobáiban, 24 órás exkluzív nővéri felügyelettel, a la carte étkezéssel várjuk.

Sebészeti műtéteinket a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinikájának modern, és szükség esetén magas színvonalú intenzív-terápiás ellátási hátteret is garantáló műtőblokkjában végezzük Egyetemünk legkiválóbb sebészorvosaival.
 

Általános és komplex daganat sebészet

Az általános hasi sebészeti, endokrin és a komplex ellátást igénylő onkológiai beavatkozásokat széles körben végezzük. Műtéteinket jelentős részben a legmodernebb, leggyorsabb műtét utáni regenerálódást garantáló laparoszkópos eljárásokkal végezzük. A nagy és középnagy besorolású hasi műtétek mellett az egynapos sebészet keretein belül rutin sérvműtéteket (hasfali, lágyék, köldök), visszérműtéteket is végzünk. A fentiek mellett szolgáltatási körünkbe a hatékony testsúlycsökkentő, ún. bariátriai műtéti profil is beletartozik.

Proktológiai sebészet

Széles választékban vállaljuk a proktológiai területhez tartozó diagnosztikus és terápiás beavatkozásokat is, az aranyér kezelésétől, jó-, és rosszindulatú daganatok műtétei megoldásáig egyaránt.

Esztétikai beavatkozások és Plasztikai sebészet

Mind az egynapos esztétikai, mind az összetettebb plasztikai műtétek esetében széles választékot, szakmailag jártas orvosspecialistákat, plasztikai sebészeket és magas minőséget képviselő speciális implantátumokat biztosítunk. Az egynapos műtétek közé tartoznak többek közt a különböző bőrelváltozások kimetszése/eltávolítása, hegkorrekciók, intimplasztikák. A többnapos műtétek esetében a legkülönfélébb mellkorrekciós műtétek, hagyományos arc-, és nyakplasztikai beavatkozások egyaránt megtalálhatók az ajánlataink közt.

Gasztroenterológia

A gasztroenterológia területén nyelőcső, gyomor, vékony-, és vastagbél, illetve, hasnyálmirigyet vagy epevezetéket érintő megbetegedések diagnosztikájától azok endoszkópos, vagy igény szerint műtéti megoldását is vállaljuk.

További információkért hívja callcenterünket: +36 20 663 2666

Árainkról és további részletekről az alábbi oldalakon tájékozódhat:

Általános sebészet

Plasztikai sebészet 

Proktológia 

Gasztroenterológia