2023-ban is várjuk egészségügyi menedzser mesterképzésünkre azokat az egészségügyi vezetőket, vagy vezetőnek készülőket, akik professzionális szintű tudáshoz szeretnének jutni a szervezetek irányításának témakörében és elkötelezettek a magyar egészségügy folyamatos fejlesztése iránt.
 

2022. december 20-án ismét megnyílik a továbbtanulni vágyók előtt a Felvi.hu rendszere, az E-felvételi. Ahogy minden évben, idén is csak ezen a felületen keresztül lehet az MSc képzésre jelentkezni. Az E-felvételi használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvi.hu oldalon.

A felvételi jelentkezés határideje: 2023. február 15.

A 120 kredites egészségügyi menedzser mesterképzésünket 2021. őszén nappali és levelező munkarendben is elindítottuk.
 
Képzésünkre többszörös túljelentkezés van, és a két tagozat munkatapasztalat szempontjából eltérő összetétele miatt fontos számunkra, hogy a legjobb fejlődési lehetőséget nyújtsuk a hozzánk jelentkezőknek. Ezért felhívjuk a figyelmet, hogy egy jelentkező a felvételi eljárás során a nappali és a levelező munkarendű képzésre egyaránt jelentkezhet. Ez a felvételi döntésnél nagyobb rugalmasságot adhat a leginkább megfelelő képzési forma kiválasztásában, vagyis ez növeli az élethelyzetnek, szakmai tapasztalatnak megfelelő formátumú programba való bekerülés lehetőségét.