Napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír és egyre nagyobb gyakorisággal merül fel az a kérdés, hogy hogyan lehet megfelelően vizsgálni a nyújtott egészségügyi ellátás minőségét. A minőségértékelés végzése speciális ismereteket igényel, amelyek szervezett keretek közt történő elsajátításának lehetőségei jelenleg korlátozottak. Ezért is van nagy szerepe annak, hogy a már kialakított jó gyakorlatokat megosszuk egymással, így támogatva és inspirálva egymást a feladat végzése során.

A következő NEVES Fórum keretében egyrészt bemutatunk több lehetőséget a klinikai audittal kapcsolatos ismeretek bővítését illetően, másrészt konkrét, gyakorlati tapasztalatokat osztanak meg a Semmelweis Egyetem munkatársai az általuk végzett minőségértékelések módszereire és tapasztalataira vonatkozóan.

A téma iránt érdeklődőknek a rendezvény végén lehetőségük lesz kérdéseket is feltenni az előadóknak, illetve megvitatni a minőségértékelés végzésével kapcsolatos nehézségeket, kihívásokat és azok kezelési lehetőségeit.

Időpont:         2024. június 13. csütörtök, 13.30-16.00
Helyszín:        Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ, Hevesy terem,
1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47. (térkép és megközelítés)

A Fórumon való részvétel ingyenes.

A férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát előzetesen feltétlenül jelezze ezen a linken.

Ha a regisztrációs link nem nyílik meg megfelelően, a neves@emk.semmelweis.hu címen tud jelentkezni.

A korlátozott befogadóképességre való tekintettel kérjük, hogy amennyiben regisztrált, de mégsem tud részt venni a Fórumon, jelezze nekünk e-mailen a távolmaradását, hogy mások számára átadhassuk a részvételi lehetőséget.

Az eseményértesítésekről történő leiratkozási szándékát kérjük, szintén ezen az e-mail címen jelezze.

Üdvözlettel, A NEVES csapat


A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

A Fórum a NEVES Egyesület a Betegbiztonságért és a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ közös szervezésében valósul meg. 

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ: +36 1 488 7612; neves@emk.semmelweis.hu; https://info.nevesforum.hu/