2024. április 17-18-án intézetünk is képviselte magát a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett tavaszi HVG Állásbörzén. Az aktuális és az ősszel induló képzéseinkkel kapcsolatos információk mellett nyitott pozícióinkkal is várták munkatársaink a standunkat meglátogató érdeklődőket.

Hazánk vezető és egyetlen, friss diplomás fiatalokat megszólító állás- és képzési börzéje kiváló alkalomnak bizonyult arra, hogy az Egészségbiztonság Nemzeti Laboratórium projekt Adatvezérelt Egészség Divízió vezetőjeként és tagjaként, mint a hazai egészségügyi digitális transzformáció vezető szakértői műhelye a laboratóriumhoz kapcsolódó tevékenységeinket, a digitális transzformációban és az adatvezérelt paradigmaváltásban betöltött szerepünket bemutassuk.

Az aktuális és az ősszel induló képzéseinkkel kapcsolatos tudnivalók mellett a futó projektjeinkről, a NEVES Fórumról és a népegészségügyi jelentőséggel bíró Egészségpart szűrő- és edukációs programról is tájékoztatást kaptak a standunkra látogatók. Munkatársaink a nyitott pozícióinkkal kapcsolatos információkkal is várták az érdeklődőket. 

Kiállítóként célunk volt a szakmai műhelyünkbe gyakornokok és új szakértők bevonása. Projektvezetőt kerestünk, valamint több gyakornoki állást is hirdettünk. Adattudomány, egészségügyi finanszírozás és rendszerfejlesztés, egészségügyi humánerőforrás-tervezés (HR), kommunikáció, projektmenedzsment, valamint AI-hoz kapcsolódó jogi és etikai területre hirdettünk gyakornoki pozíciókat. A helyszínen több résztvevő is érdeklődött a nyitott álláslehetőségeink iránt, így az állásbörzét követően nagy számú jelölt önéletrajza érkezett be HR osztályunkra.

Galéria

3kép