30 éves tapasztalattal, nemzetközileg elismert oktatókkal, gyakorlatorientált tudással várjuk az egészségügyi vezetőket vagy vezetői pályára készülőket szeptemberben induló egyészségügyi menedzser mesterképzésünkre.
 
Miért érdemes minket választani? 2023-ban végzett hallgatóink véleményével ajánljuk képzésünket.
 
„Ez a képzés attól különleges, hogy itt mindenki elhivatott. Nemcsak a tanárok, hanem a diákok is; mindannyian azért vagyunk itt, hogy javító szándékkal letegyünk valamit az asztalra, és előrébb vigyük a magyar egészségügyet. Az előadók annyira emberiek, annyira elérhetőek, nem földbe döngölnek, hanem fölemelnek. A két év alatt azt éreztem, hogy a föld fölött lebegek tíz centivel, és visznek ezek az emberek. Egy ilyen flow, áramlás van az egész EMK környezetében!”
 
Bognár Beáta, Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, vezető szülésznő

 


„Az Egyesült Királyságban eltöltött évtizedet követően úgy éreztem, itt ismét megtaláltam a helyem. Tanáraink rendkívül okosak és tapasztaltak, mesterien ötvözik a menedzserképzést a csapatépítéssel. Az EMK oktatási közege annyi pozitív energiát sugárzott, hogy hetekre feltöltött egy-egy képzési ciklus után. Alig tudtam kivárni, hogy kezdődjön a következő.”

Dr. Buga László, Ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet, orvosigazgató-helyettes


„Az egyetem nemcsak a diploma megszerzéséről szól, hanem arról is, hogy biztosítson egyfajta szemléletet. Az EMK-ban több oldalról is megközelítettünk egy-egy helyzetet. Nagyon érdekes és tanulságos volt, ahogy ennek hatására az addigi markáns véleményemet is képes voltam újragondolni, és az egészségügyi rendszerről alkotott képet megváltoztatni.”

Dr. Farkas Marianna, korábban NEAK főigazgató-helyettes, jelenleg GYED-en


„Én azért mentem a Menedzserképzőbe, hogy a rám váró pozícióhoz való vezetői készségeket, egészségügyi gazdasági ismereteket összeszedjem. Ha vezetőként bármilyen változást szeretne az ember, akkor kell az a tudás, hogy hogyan kell belenyúlni a rendszerbe, hogyan lehet elindulni. Ezt a fajta tájékozottságot, rendszerszemléletet tökéletesen át tudták adni az itt oktató, nagy tudású szakemberek egy párbeszédszerű, izgalmas kurzus keretein belül.”
 
Dr. Ghimessy Áron, Országos Onkológiai Intézet, mellkassebész, osztályvezető főorvos

 


„Amire számítottam, azt meg is kaptam: lett egy strukturált eszköztáram a saját területemhez. De a használható tudásnál jóval többet kaptam: egy sokkal szélesebb látásmódot. Nagyon sok összefüggést máshogy látok vagy értelmezek. Tudni akartam, hogy mi van körülöttem, és ezt átadta a képzés azzal, hogy nagyon sok mindent megmagyarázott. És mindig volt egy aha-élményem!”

Lázár Mária, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, projektmenedzser


„Az oktatás minden szempontból egy újfajta szemléletmódot adott, sokat tett hozzá a vezetői énemhez, a vezetésről rengeteget tanultam. A saját közvetlen kollégáim visszajelzése alapján is fejlődtem, tehát tudtam hasznosítani azt a tudást, amit itt kaptam. A gazdasági része is nagyon jó volt, az innovatív része pedig számomra új távlatokat nyitott – más megvilágításba helyezte például a mesterséges intelligenciát és ennek térhódítását az egészségügyben.”
 
Magyar Krisztina, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, főkönyvelő

„Az itt végzett tanulmányaim előtt ha volt egy problémám, akkor azt eléggé autokrata módon oldottam meg. Itt rengeteget dolgoztunk azon, hogy egy probléma kezelésénél a gyökérokokat kell megkeresni. Én racionális ember vagyok, számomra a két véglet: fehér és fekete létezett korábban. Ma már sokkal árnyaltabban látom a dolgokat, árnyaltabbak a megoldások is, jóval összeszedettebb és tudatosabb lettem.”
 
Pigler István Péter, Integrity Magánklinika, igazgató

„Nagy tudással rendelkező oktatóink voltak, más-más habitusú emberek, de jól kiválasztva az egyes tantárgyakhoz. Látszott és érződött az, hogy az oktatók tudják, mit tanítanak, hol tart a világ és hol tart Magyarország, van nemzetközi tapasztalatuk. És óriási szerencsénk volt azzal is, hogy egy erős, jó csapat verbuválódott: olyan emberek kerültek a csoportba, akik akartak tenni a magyar egészségügyért.”
Dr. Radeczky Péter PhD, Országos Onkológiai Intézet Mellkassebészeti osztály, főorvos;
Semmelweis Egyetem Mellkassebészeti Klinika, klinikaigazgató helyettes

Az egészségügyi menedzser mesterképzés 2024-ben kizárólag levelező munkarendben indul. A levelező képzést a nagy érdeklődésre való tekintettel megemelt keretszámmal, dupla évfolyammal indítjuk. A képzésre 2024. február 15-ig lehet jelentkezni a Felvi.hu oldalon, az E-felvételi rendszeren keresztül.