Immár hagyománnyá vált, hogy időről-időre bemutatunk a Fórumon olyan betegbiztonsági fejlesztéseket célzó projekteket, amelyeket az Egészségügyi Menedzserképző Központ hallgatói valósítanak meg a képzésük során, oktatói támogatással.

A következő rendezvényünkön olyan projekteket ismerhetnek meg az érdeklődők, amelyeket a 2022-ben elindított Minőségügyi és Betegbiztonsági Menedzser (MBM) szakirányú továbbképzés hallgatói valósítottak meg. A saját munkahelyi környezetben végzett projekteket az azokat megtervező és kivitelező hallgatók mutatják be. A munkákon keresztül a Fórum résztvevői betekintést nyerhetnek abba, hogy hogyan lehet működőképes betegbiztonsági fejlesztéseket végezni, milyen lépések és elemzések járulnak hozzá a sikeres megvalósításhoz.

A téma iránt érdeklődőket szeretettel várjuk személyesen.

Időpont: 2024. január 25. 13.30-16.00

Helyszín: Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ (1125 Budapest, Kútvölgyi út 2.)

A Fórumon való részvétel ingyenes.

A férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát előzetesen feltétlenül jelezze az alábbi linken:
bit.ly/3kG4f75

Ha a regisztrációs link nem nyílik meg megfelelően, a neves@emk.semmelweis.hu címen tud jelentkezni.

A korlátozott befogadóképességre való tekintettel kérjük, hogy amennyiben regisztrált, de mégsem tud részt venni a Fórumon, jelezze a neves@emk.semmelweis.hu címen a távolmaradását, hogy mások számára átadhassuk a részvételi lehetőséget.


A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

A Fórum a NEVES Egyesület a Betegbiztonságért és az Egészségügyi Menedzserképző Központ közös szervezésében valósul meg. 

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ: +36 1 488 7612; neves@emk.semmelweis.hu; https://info.nevesforum.hu/