Csinálj Te is adatból egészséget és nyerd meg a 600.000 forintos fődíjak egyikét a 2.000.000 forintos összdíjazású versenyen!
 
Igen egyikét, mert két hackathon zajlik párhuzamosan: egyiket a csapat regisztráció győztese kapja, a másik az egyéni jelentkezőkből szerveződött győztes csapatnak jár.
 

Mi a Hackathon?
A hackathon egy olyan speciális, intenzív innovációs verseny, ahol kreatív együttműködés és gyors problémamegoldás zajlik egy meghatározott időtartam alatt. A résztvevők 3-4 fős csapatokban dolgoznak, hogy a felvetett problémákra újszerű, modern megoldásokat találjanak. Az időszűke, a nyomás és a korlátozott erőforrások miatt a résztvevőknek gyorsan és hatékonyan kell együttműködniük annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. A Hack4Cure – Adatból egészség versenyen a csapatoknak 24 óra áll rendelkezésére majd.

Időpont: 2023. november 30. (csütörtök) és december 1. (péntek)

Helyszín: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 2. (SE EMK épülete)

És hogy mi a Challange?
Bármilyen digitális, adatvezérelt, vagy MI megoldás jöhet, mely akár egy már létező platformhoz vagy annak adataihoz kapcsolódó újítás, vagy csak egyszerűen egy olyan ötlet, mely megkönnyíti az egészségügyi személyzet munkáját, vagy a betegek életét és segíti az egészséghez vezető úton.

És mi a nyeremény?

  • A győztes csapatok 600.000 Ft,
  • a második helyezett csapatok 300.000 Ft,
  • a harmadik helyezett csapatok pedig 100.000 Ft értékű nyereményben részesülnek!

Ráadásul a legjobban teljesítő csapatoknak az EIT Healthcare projekt keretében lehetősége nyílik egy preakcelerációs képzésben való részvételre is, mely egy ideális első lépés lehet az egészségügyi start-up világ irányába!

JELENTKEZZ!!!

  • Ha van olyan tapasztalatod az egészségügyből mely jelenleg komoly kihívás, és szinte kiált a modern, digitális megközelítés bevezetéséért.
  • Ha úgy érzed, hogy van olyan digitális/adatalapú ötleted, megoldásod, mely a jövőben (akár egy start-up formájában) értéket tud teremteni az ellátóknak vagy a betegeknek.
  • Ha szeretnéd egy pörgős, innovatív versenyen megmérettetni magad, ahol értékes tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb a digitális egészségügy legmeghatározóbb hazai szereplőinek segítségével.
Kiket várunk?
Diákok, PHD hallgatók, fiatal kutatók, rezidensek jelentkezését várjuk bármilyen szakterületről.

Jelentkezési határidő: 2023. november 28. 17:00 óra

Jelentkezz 3-4 fős csapatban, vagy egyénileg és a verseny előtt alkothatsz csapatokat!

REGISZTRÁCIÓ

Kövesd a verseny Facebook-eseményét a friss hírekért!