A 2023. november 9-én megrendezésre kerülő NEVES Fórumon a humánerőforrás és a betegbiztonság kapcsolatát vizsgáljuk meg általánosságban, és néhány kiemelt szakterület tekintetében.

A felkért előadók bemutatják a témával kapcsolatos mindennapi nehézségeiket, valamint a megoldási javaslataikat, jógyakorlataikat. Az előadásokat követően lehetőséget teremtünk az elhangzottak megvitatására és a felmerülő gondolatok megosztására azt illetően, hogy mit tehetünk a mindennapokban az átmeneti vagy tartós humánerőforrás-hiány kezelésére, milyen eszközök, lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek a humánerőforrás-hiány ellenére is segítenek megőrizni a betegek ellátásának biztonságát.

Időpont: 2023. november 9. 13.30-16.00

Helyszín: 1125 Budapest, Diós árok 1-3. (Észak-budai Szent János Centrumkórház, 23-as épület, Auditórium)

A személygépkocsival érkezők a Diós árok úti, valamint a Kútvölgyi Kórházzal szemben található aszfaltozott parkolót, illetve a Kútvölgyi lejtőn található kiépített parkolót használhatják. A parkoló használata díjköteles.

A Fórumon való részvétel ingyenes.

A férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát előzetesen feltétlenül jelezze.

REGISZTRÁCIÓ

Ha a regisztrációs link nem nyílik meg megfelelően, a neves@emk.semmelweis.hu címen lehet jelentkezni.


Az Egészségügyi Menedzserképző Központ a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

A Fórum a NEVES Egyesület a Betegbiztonságért és az Egészségügyi Menedzserképző Központ közös szervezésében valósul meg. 

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ: +36 1 488 7612; neves@emk.semmelweis.hu; https://info.nevesforum.hu/