A Belügyi Tudományos Tanács és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet közös szervezésében ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Kiberbiztonsági Játs(s)zMa elnevezésű vetélkedő, mely az Európai Kiberbiztonsági Hónap magyarországi kampányának része. Az esemény szakmai támogatója az Egészségügyi Közszolgálati Kar és az Egészségbiztonság Nemzeti Laboratórium Adatvezérelt Egészség Divízió.

A vetélkedőre idén 4 területről várunk jelentkezőket: 

  • a belügyi-rendészeti- és vízügyi ismereteket oktató köznevelési intézmények tanulói,
  • az egészségügyi köznevelési intézmények tanulói,
  • a rendvédelmi technikumok tanulói és a felsőoktatás hallgatói,
  • a Belügyminisztérium és a belügyminiszter által irányított szervek részéről delegált jelentkezők

A résztvevőknek átlagos informatikai, felhasználói ismeretekkel kell rendelkezniük, informatikával/információbiztonsággal/biztonságtechnikával/kibervédelemmel kapcsolatos végzettségek, valamint ilyen szakok, szakirányirányok hallgatóinak jelentkezése nem elfogadható.

Az elmúlt évek online vetélkedőjének sikerére tekintettel a vetélkedő idén is digitális formában kerül megrendezésre, ezért a résztvevők oldalán bizonyos technikai feltételeknek kell teljesülniük. 

A csapatok a játékok során pontokat gyűjtenek, a verseny végén a győztes csapat elnyeri a vándorkupát, az első három helyezést elért csapat díjazásban részesül.

Az egészségügyi köznevelési intézményekben tanulók vetélkedőjének időpontja: 2023. október 24. (kedd) 13-16h

Jelentkezési határidő: 2023. október 8. (vasárnap éjfél)

Amennyiben túljelentkezés történik, selejtezőt tartunk.

Jelentkezni a vetélkedő honlapján lehet.

A vetélkedő játékvezetője Keleti Arthur, az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás alapító elnöke, valamint Bor Olivér, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága kiberbiztonsági szakértője.